Glitter

  Date: 12.10.2015 | Time: 10:43

Fant min søte glitter topp. Utrolig søt og måtte bare ha den på igår. Nå slapper jeg bare av og venter på at klokka skal bli minst 3. Ha en fin dag!

Going for the stripes

  Date: 25.09.2015 | Time: 14:48

Om ikke så alt for lenge til skal jeg på jobb, så i mellomtiden slapper jeg av og skriver her. Ble våknet halv 12 får å kjøre noen og de skulle handle. Så da vi kom hjem var det full fart på å sminke seg og gjøre seg klar. Selv fikk jeg vasket håret og sminket meg til jobb mens jeg satt på falske negler og øyenvipper på ei. Nå springer de rundt huset og sminker seg ferdig. Noen bilder av dagens outfit med dårlig lys inne siden det ikke er det beste været med regn. Så ja jeg savner sommeren allerede...


Ble sånn bob bob bilder idag desvere.. Ikke den beste tiden

Gjøre seg klar & Uflaks

  Date: 19.09.2015 | Time: 22:28

Skulle bruke litt ekstra tid på sminken idag før jeg skulle med kjæresten i bursdag. Satt meg på gulvet med alt jeg trengte foran meg. Speilet er stort så ingen problemer. Etter å ha puttet på litt av hvert i fjeset, nappet brynene og børstet håret skikkelig ser jeg ned på buksa som har en stor flekk med foudation og lengre nede en stor lang strek av eyelineren min. Altså jeg har sminket meg mange ganger og har selvfølgelig fått en bitte liten flekk av noe på buksa før, men så galt som det var idag var ikke mye gøy så den siste tiden før vi skulle gå er jeg på badet med sminkefjerner i hånda og prøver å få det bort, gikk helt ok. Sminke altså..Sunny Sunday

  Date: 30.08.2015 | Time: 15:15

Etter å ha vert i en koselig bursdag med masse koselige folk er det atter en gang søndag og med ett kjempe fint vær og her sitter jeg inne og prøver fikse datan. Meg og kjæresten fikk en liten tur ut da gårsdagens bursdagsbarn hadde ordnet slik at vi som var i bursdag kunne komme og spise frokost. Kjempe koselig og kjempe godt og ikke minst ville vi ha enda ett stykke av den gode sjokoladekaka.Blue & White stripes

  Date: 14.04.2015 | Time: 20:11

Måtte ta på meg noe jeg ikke har brukt på en god stund og denne bare lyste opp i skapet mitt så da dro jeg ut en jeans og denne skjorta og endte med å prøve knytte bunnen framme som fikk den til å se enda bedre ut etter min mening. Tok noen bilder men dessverre var det utrolig lyst og jeg ser jo helt rar ut i fjeset, men men. 
Unblogged

  Date: 08.04.2015 | Time: 14:21

Legger ut outfit jeg har tatt tideligere men ikke lagt ut. Veldig enkelt med singlet og en cardigan over, men med leopard mønster(?) så gir det prikken over i. Ikke de beste bildene. Håper det går fint.

In summer mood

  Date: 03.04.2015 | Time: 19:29

De fleste som kjenner meg vet at jeg alltid tar på lite klær tidelig, som idag og igår har det vert i en enkel topp og korte bukser. Jada, det er en kald vind ute men den stopper ikke meg så lett. Er så glad i denne toppen her ettersom den matcher ballerina skoene mine og dessverre ikke er på bildet. 
Black & White

  Date: 02.04.2015 | Time: 12:16

Fant en bukse jeg ikke hadde brukt på lenge. Så det ble litt svart hvit noe jeg prøver holde meg litt unna for tiden. Det er jo snart sommer. Da skal man være fargerik og glad. Så nå er det bare å sole seg og få brunnfarge. Noe jeg nesten ikke får, haha. God påske!

In my spring jacket

  Date: 31.03.2015 | Time: 22:30

Lysere tider, og lettere å ta bilder så da blir det vår og sommer outfits på meg. Har blitt en lang pause men nå som det er lyst lenge har jeg større muligheter for å ta finere og lyse bilder når jeg kommer hjem. Kjøpt meg en herlig jakke idag som jeg har ventet lenge på at skal bli laget, endelig. 
Keep getting colder

  Date: 22.01.2015 | Time: 12:51Merker bildet har allerede forandret seg da jeg lastet det opp. Jaja, ellers er dette antrekket jeg hadde på meg igår. Jeg er så fornøyd med denne jakka og smykke som jeg fikk i gave fra typen. Ikke lenge igjen så skal jeg på jobb idag så jeg har noe å holde meg varm på veien bort. Ha en fin dag!

Waiting for spring

  Date: 17.01.2015 | Time: 16:58
Off to work

  Date: 15.01.2015 | Time: 13:31

Om ikke så lenge til skal jeg dra til jobb. På disse timene jeg har vert våken fikk jeg gjort noe jeg ikke har gjort på lenge. Tegnet skikkelig. Ikke at jeg er noe flink men jeg synes det er kjempegøy å tegne klesideer. Idag ble det en utrolig søt rød kjole. I tillegg så det ikke ut som 80-90 tallets tegnefigurer som det gjorde for ca. ett år siden, hehe. Kommer nok ikke til å legge det ut, spesielt ikke med det første. Ellers har jeg kledd og gjort meg klar til jobb nå. Så håper alle får en fin dag!Nå håper jeg bare på finere vær, pga lys og bakgrunn på bildene mine...
 

In something new

  Date: 08.01.2015 | Time: 21:20

Har fått meg noe nytt ettersom en venninne ryddet ut av skapet. Idag fikk jeg på meg vesten som jeg likte. Super søt, ikke sant? Ellers sitter jeg nå og slapper av med godteri og netflix. Ha en fin kveld alle sammen.
Christmas

  Date: 25.12.2014 | Time: 01:35


Kom denne utrolig fin kjolen her. 

Etter en vellykket kveld med familien sitter jeg nå hjemme og slapper av. Først kjørte vi bort i snøen som de fleste fortalte meg ikke kom til å komme til jul, men jeg enda beholdt håpet. Får mer julestemning med snø så ja. Så var det ikke lenge etter vi kom inn døra at resten kom og vi var klare for middag. Pinnekjøtt ble det på oss i år, noe som jeg selvfølgelig var fornøyd med. Så var det dessert og pakker. Forventet ikke så mange gaver som jeg fikk noe som var litt spennende. Var utrolig koselig å være så mange i familien samlet, gir meg ekstra juleglede. Håper alle har hatt en like vellykket jul som meg!

 

In the leather jacket

  Date: 14.12.2014 | Time: 19:31

Idag føler jeg ikke at det er søndag. Det er litt godt selv om jeg vet det er mandag i morgen og at jeg må opp tidelig. Slappe søndager uten noe å gjøre er med på å gjøre dagen lang og kjedelig. Du venter egentlig bare på neste dag. Men idag var det jo 4 timer på jobb, ettersom det er desember, og julehandel. Ellers har jeg ikke gått slik idag, men var noen gamle bilder, som jeg ikke har fått lagt ut.

Black & White

  Date: 10.12.2014 | Time: 16:24

For ett vær det har vert idag, skulle åpne døra den ene gangen og trodde den var låst. Det viste seg at det var vinden som var så sterk at jeg ikke fikk den opp med en gang. Så dermed blir det en inne dag, sitter med en slik genserjakke, utrolig god og varm. Håper været roer seg i mellom tiden. Ellers som dere ser på bildet har jeg virkelig blitt glad i dette antrekket. Buksa er behagelig og med en enkel genser for varmen. Alltid greit og handle med mamma som finner mye fint jeg kan ha på meg når vi handler. 

Still cold days

  Date: 24.11.2014 | Time: 14:01

Sola skinner men det er enda is kaldt ute. Springer rundt med genser for øyeblikket. Har fått i meg noe frokost og ryddet litt her og der. Hjelper på å holde varmen. Om ikke alt for lenge til blir det nok å sette i gang med middagen før typen kommer hjem. Ha en fin dag!
The time before winter

  Date: 20.11.2014 | Time: 13:06

Som dere nå ser har jeg fått en lader til data'n min. Utrolig vanskelig det skulle være å finne en plass som selger den type laderen. Masse rart som har skjedd i det siste, men det kjedeligste av alt er det utrolig kalde været ute. Gleder meg til jul, men ikke til å springe ut i snøen for å gjøre bilen kar og varm før man skal på jobb. Huff, huff. Men da blir det fortere tilbake til bloggen og kommer flere innlegg straks.
Outfit for fun

  Date: 27.09.2014 | Time: 19:35

Det er helg! Lørdag og skal slappe av. Dagen for film, godteri og bare nyte livet. Igår var jeg med min bestevenninne. Da vi var på vita sto vi i evigheter å pratet om sminke, hud og alt det der. Dagen skulle nest vart i mer enn 24 timer så mye vi diskuterte. Og masse godt ble tatt med hjem. Vi begge fant en utrolig bra ansiktsmaske jeg skal kjøpe og vise dere. Så glad jeg snart har bursdag, hehe.Ha en fin helg!

The last day

  Date: 01.09.2014 | Time: 13:25

I morgen reiser jeg på skolen. Lille Sandra har pakket og gjort seg klar idag. Idag går heldigvis dagen litt tregt, så har jeg tid til å nyte siste tiden. Hadde middag med foreldre og besteforeldre igår, var med bestevenninna mi og kjæresten og deretter videre til Vigeland for å være med flere venner. Typen var med hele dagen og jeg er super glad for det. Idag er siste dag før jeg reiser og vil ellers slippe å tenke på det, hehe. Ha en fin dag!

 

End of summer

  Date: 30.08.2014 | Time: 18:39

Merker sommeren tar slutt når det regner så mye og ikke minst så er det kaldt ute. Ikke mange dager fram til jeg starter på skolen. Håper året går fort og blir veldig lærerikt med det vi lærer på skolen. Gleder meg til å kunne lage mine egne klær når jeg alltid har så mange ideer. Tegningene av ideene er tegnet så nå er det bare og sette i gang. Ellers blir det å bringe tid med mine nærmeste de siste dagene. 
All dark - Outfit

  Date: 24.08.2014 | Time: 22:24

 

Because I like pink

  Date: 22.08.2014 | Time: 20:10

Dette er jo det jeg gikk i for noen dager siden. Etter flere dager er jeg ikke verden rundt igjen. Har hatt tur til Arendal med foreldrene og Kristiansand med ei venninne. Så blir det jo mye tid hos kjæresten, men koser meg mens jeg enda har "sommerferie". Er ikke lenge til jeg flytter til Stavanger. Gleder og gruer meg!

 

In white

  Date: 14.08.2014 | Time: 21:47

Idag gikk dagen først til jobb, og så selvfølgelig bort til bussen i pøs regn. Skulle bort til kjæresten som skulle spille fotballkamp idag og jeg ville se på. Så først ble det litt nachos og en film. Før det var bort på fotballbanen å se han spille. Var litt gøy da ettersom sist jeg så fulgte jeg ikke med på kampen, og etter det har det vert sommerferie. Gøy var det hvertfall. Så kommer outfit for dagen:
Another summer outfit

  Date: 13.08.2014 | Time: 15:23

Er enda bittelitt sol ute av og til så da tok jeg på meg noe sommerlig mens jeg enda sitter inne. Føler jeg ser litt ut som Ariana Grande på siste bilde. Haha, ikke planlagt. Ellers skal jeg til ei venninne idag. Det blir nokk koselig. Og ikke minst gleder meg til å se kjæresten spille fotballkamp i morgen! Mye som skjer for tiden. 

 

Getting ready

  Date: 10.08.2014 | Time: 12:22

Da er det ikke lenge til jeg skal i familie bursdag. Jeg er klar til å springe ut døra og spise masse god mat og ikke minst bruke litt tid med familien. Det er godt å kunne bruke søndagen slik og ikke bare foran tv'n og datan. Så har jeg ellers kost meg i helgen, noe som kommer senere eller i morgen. Ha en fin søndag folkens!

Summerday

  Date: 06.08.2014 | Time: 14:16

Da har jeg brukt morgen dagen på å gjøre meg klar for resten av dagen. Slappet først av foran datan. Så ble det dusjen, kle seg og sminke seg. Så nå er jeg klar for å bli hentet av ei venninne som da skal lage middag til meg. Gleder meg like mye hver gang. 

Happines on my way

  Date: 05.08.2014 | Time: 15:05

Sola er borte for øyeblikket, men jeg er enda kjempe glad. Ting går så fint akkurat nå, og kunne ikke vert bedre. Så nå må jeg bare rydde og gjøre det litt fint på rommet og i stua. Så skal jeg videre! Ha en fin dag kjære lesere.

Saturday

  Date: 26.07.2014 | Time: 15:36

Så er ferdig på jobb for idag. Sjekket mailen og holder nå på å blogge før jeg tar turen videre. Har verdens mest irriterende flue i stua for øyeblikket... Ellers er det jo helg som jeg håper de fleste har fått med seg. Det er enda utrolig varm så det skal nytes så mye som mulig ettersom jeg egentlig allerede har gått i bukser til nå... Hallo, shorts! Ellers ønsker jeg alle en god helg.
 

The flower shorts

  Date: 18.07.2014 | Time: 16:00

Var rundt å handlet igår som nevnt tidligere. Så her er den ene shortsen jeg fant og likte så utrolig godt. Så her får dere ett antrekk med den før jeg nå drar videre på besøk. Vet ikke hva dagen vil bringe med i morgen er det faktisk nattåpent i Lyngdal, så slappe av før jeg skal på jobb dagen etter passer meg fint! Ha en fin dag videre.
hits