Hello Tuesday,

  Date: 20.10.2015 | Time: 18:54

Ny dag og nye muligheter igjen. S idag lagde jeg favoritt middagen min. Til resten av gjengen ogs da selvflgelig. Fra god tid til litt stressing da jeg skulle kjre ei venninne og fant ut jeg hadde en halvtime mindre enn jeg trodde. S 60 min ble plutselig 30 min. Men med bil rakk vi det fint. Og ellers har dagen gtt til se p guttene ordne ting p FIFA. Godt jeg endelig forstr noe. Alts gtt fra mtte lete etter fotballen konstant, til klare holde flge heletia. Haha, ja har aldri ver tt den store fotball jenta og svrt mye som skjer p banen m jeg sprre om 100 ganger fr jeg forstr det... Nok om det, har desverre ikke skjedd stort s folk fr ha en fin dag videre.

Black & White Stripes

  Date: 19.10.2015 | Time: 22:37

Så gira for den nye toppen. Er merkelig nokk varm så passer perfekt nå som det begynner å bli kaldt. Og ikke minst med hals som hjelper.

Dagen idag har vert avslappende. Fikk handlet litt før vi tok en liten tur på besøk som var koselig. Etter så vi på en film vi gar ventet en stund på og selvfølgelig fotballkamp der giv akt vant, hurra. Så var det jo kveld igjen. God natt.

Litt ekstra tid

  Date: 16.10.2015 | Time: 22:20

Har  fått mye ut av dagen idag føler jeg. våknet tidelig og gjorde meg klar for dagen. Før jeg måtte kjøre litt her og der. Stresset har jeg også, litt greit av og til. Så var vi så heldige og bli invitert på middag til min mor og stefar. Kjempe god mat og selvfølgelig sjokolade til dessert mens de fikk prøve sjokoladen vi kjøpte til dem. Senere var det en liten tur å se i butikker før vi fant ut at det var fotball kamp så da måtte vi jo forte oss hjem. Så der står jeg i kulda og heier på min kjære mens jeg venter på ei venninne som henger seg på. Nå sitter vi å ser på The Bible som jeg anbefaler alle å se. Kristen, annen religion eller ikke troende. Utrolig bra serie, har fått noen her til å mene det var spennende så. Ha en god helg!

Some extra

  Date: 14.10.2015 | Time: 22:00

Tok turen til treningssenteret igjen. Lettere og pushe seg når man trener med andre. Så der står vi begge to og pusher hverandre litt ekstra og jeg endte med å jogge lengre enn jeg har gjort på lenge, så er selvfølgelig kjempe fornøyd med det. Senere ble det avslapping og selvfølgelig hjemmelaget pizza si alltid er godt. Om ikke så lange til så blir det vel leggetid før det blir en treningsøkt i morgen også, satser jeg på. Men nå tilbake til å se family guy.

Endelig litt trening

  Date: 07.10.2015 | Time: 13:58

Endelig etter ca en måned har jeg fått meg inn på treningssenteret igjen. Medina skulle bort dit og jeg var endelig i bedre form og han meg på. Så trening etterfulgt av knekkebrød og smoothie var nam! Og selvfølgelig ville lille jeg fyre i ovnen og stresset litt til jeg kom på jeg ikke hadde brukt tennvæske som selvfølgelig lå rett på sia meg. Nå ligger jeg og ser på hart of Dixie men jeg venter på at jeg skal på jobb.

Last few days

  Date: 19.12.2014 | Time: 07:49

De siste dagene har vert skikkelig lange for min del, og n idag har det blitt vkne tidelig fr den lange dagen fortsetter. S fr nok begynne blogge litt mer fast og oftere igjen allerede i morgen. Ellers hper jeg alle gleder seg til jul og koser seg masse!

Blogge snart?

  Date: 12.11.2014 | Time: 13:27

S laderen min er delagt og er grunnen til det tar slik tid. Typisk at jeg bruker den HP laderen som ikke resten av pc'ene til HP har...

Sneak peak

  Date: 16.08.2014 | Time: 21:47

Handlet med mamma og stefaren min idag helt borte i Arendal. Fikk litt klr og her fr du se ett lite bilde av hva som kommer i morgen. N har meg og typen hatt pizza som vi laget. Ble god og mett selv om vi fant ut at bunnen var liten. S ble lit mye fyll p. Haha, slikt skjer. Ha en fin lrdagskveld videre!

Ladies and gentleman

  Date: 01.06.2014 | Time: 22:39

Da er denne jenta tilbake. Back on track og alt det der og skal selvflgelig bli flinkere igjen. Har kost meg en del i Flekkefjord i det siste faktisk, men snart blir det litt mer sommerjobb og til dere som ikke vet. Nrmer lappen seg. Eeeeller kanskje dere allerede har skjnt det. Likevel det gr bedre med meg og er klar for masse innlegg og meninger, lots of love!


rets sommerklipp er tatt, n er det bare farge hret slik jeg har ville hatt det i ca 3 r n?

Hove 2014

  Date: 30.04.2014 | Time: 19:30

Da er det jo snart Hovefestivalen og ir hpte jeg p dra for frste gang. Hrer flere som har kost seg og liker opplevelsen. Selv synes jeg det er p tide dra selv. Hper derfor selvflgelig vinne blogg.no sin konkurranse om bli hoveblogger! Gleder meg til hre artister som: Imagine dragons, Bastille, Lars Vauler, og ikke minst Sara og Arash som d endelig skal rappe p scenen! Tror det kan bli spennende. Ellers gleder jeg meg bare til samle gode minner og friste dere andre til ville dra bort s fort dere fr muligheten, elsker dra p festival!#HOVEBLOGG14

Another jacket

  Date: 04.04.2014 | Time: 17:45


Vi har vel alle noen plagg vi bare m ha i garderoben? // I guess we all have a clothing we just got to have in our wardrobe?

My own crasiness

  Date: 02.04.2014 | Time: 20:36

Forelsket meg i denne hatten // Fell in love with the hat!

Game changer

  Date: 17.03.2014 | Time: 22:07

Fler ting begynner falle p plass n. Gode og drlige ting, men finner hvertfall ut av det. N er jeg bare gira og klar for sommer, bading, grilling, venner, kos og bare ha det helt supert! Mange livsplaner er p gang i hodet og jeg er klar for f ALT til! Wiii, gleder meg for hver dag som kommer. Flere som har lyse tider?

Some good news

  Date: 20.02.2014 | Time: 22:28


Meg om noen mneder? S er det tilbake til skolebenken p hsten. Denne gangen "hyskole"! Skal g p en linje med klr, mote og design. Gleder meg utrolig mye. Lre lage egne klr etter alle disse rene med tegne ned ideer. Fant faktisk ganske s gamle tegninger igr liggende p rommet. Dette blir gy!

Me in a few months? So its back to school this fall. This time "hyskole"! I'm going to learn about clothes, fashion and design. I'm looking forward to it Learn to make my own clothes after all this years with only drawing my ideas. I actually found some old drawings in my room yesterday. This is going to be fun!

Back on track

  Date: 18.02.2014 | Time: 18:59

Ikke alle ukene har vert p topp, bde holdt meg tilbake og prvd finne gleden i vre med venner. Har skjedd flere triste ting p en gang og har ikke akkurat vert klar for noen av dem... S hele datan har blitt tatt til sides s har vert 0 oppdatering, men n kommer det og n skal det fortsette!

Not every weeks are on top, held me back and tried to find joy in being with friends. There's been several sad things at once and werent ready for any of them ... So the whole computer have been taken aside so there's been 0 update, but now it will and now it continue!

Some changes

  Date: 06.02.2014 | Time: 17:29

Gikk handlet med mamma, her ble resultatet. Liker?

Whent shopping with my mom, heres the result. Like?

Happy birthday blog

  Date: 02.02.2014 | Time: 12:11

Igr ble bloggen mitt 1 r! Wiii, har jo egentlig hatt 2 andre blogger. S kanskje denne overlever lengst i lengden. Idag skal jeg slappe av med pizzabakeren pizza s det fr bli min lille feiring, haha.

Yesterday was my blog one year! Wohoo, I've actually had two other blogs. So maybe this will survive the longest in length. Today I'm relaxing with pizzabakeren pizza so that'll be my little celebration, haha.

Because art

  Date: 30.01.2014 | Time: 18:44De forteller at de merkeligste skulpturer og slikt er kunst. S da fr jeg vel lov til si at mine sko, brusflaska, solbriller, lys og ring er pynt for mitt kjre lille rom. Snart er vel alle klrene som hengger rundt ogs pynt. M vel bare f meg ett bedre system! Hva mener dere? Bruker dere klr, sko eller annet til pynt?

They say the strangest sculptures and such is art. So then I must be allowed to say that my shoes, soda bottle, sunglasses, lights and ornaments ring is for my dear little room. Soon maybe all the clothes that hang around decorations too. I just have to get me one better system! What do you think? Do you use clothes, shoes or other decoration?

The pink lipstick

  Date: 24.01.2014 | Time: 17:12


S slik ser denne leppestiften p alts... (Innlegg om leppestiften)

Ask me a question

  Date: 12.01.2014 | Time: 15:49

Har vel egentlig ikke hatt noe spessielt sprsmlsrunde fr, men n har jeg. Lar denne st pen i noen dager og s svarer jeg. Hva vil folk ha, skriftlig eller video?
Trenger du en ny header?

  Date: 10.01.2014 | Time: 16:00

Som dere ser har jeg ftt meg en kjempefin ny header som jeg er utrolig fornyd med. Dette er da en venninne av meg som har laget. Hun gikk p media og kommunikasjon sammen med meg i 3 r og har fortsatt n videre innen dette da. S hun er utrolig flink og vet hva hun driver med. Dermed koster det ogs litt, 50 kr pr header. Hun gjr det grunndig s er verdt alle pengene! Trykk her, for komme inn p innlegget hennes der det str litt informasjon.
It's a new year!

  Date: 02.01.2014 | Time: 17:09

S med ett nytt r kommer nyttrsforsetter og mye spennende forran oss, her kommer mine ml og hva er dine?Ellers gleder jeg meg til ett spennende r!

Bloggpause

  Date: 23.12.2013 | Time: 23:15

Har ikke ledning til min kjre data og vet dessverre ikke nr jeg kan f hentet den igjen :/ S jeg tar meg nok en liten bloggpause med noen f innlegg innimellom. God jul alle sammen!

Hey winter, I'm ready

  Date: 25.10.2013 | Time: 12:20

Etter ha kjpt ett nytt sjerf som er stort og har en god varm jakke i det neste rommet er jeg klar for vinteren. Gleder meg bare til f brukt alt! Dessuten synes jeg det er bedre med sn enn regn, flere som er enige?


Sjerf - Cubus

Maybe some help

  Date: 25.09.2013 | Time: 14:36


Da var enda en skole oppgave ferdig, men det jeg virkelig kunne trengt hjelp til akkurat n var bilder. Tips, ideer og ikke minst noen som kunne vrt med tatt bilder ute av og til. Synes den hvite bakgrunnen som er veggen p rommet mitt kan bli alt for kjedelig veldig lett. Anyways, kom med tips og videoer ogs om mulig. Trenger alt jeg kan f!

You, me, blog now!

  Date: 23.08.2013 | Time: 19:07

Som jeg har fortalt er jeg jo hjemme i helga, eller fram til lrdag. Mest av alt har jeg rukket handle visse saker til meg selv og leiligheten, selv om det i morgen blir shopping med bestevenninna mi. Som jeg egentlig n sitter venter p, hun kommer ikke fr 11... S jeg prver dra ut tiden med litt av hvert p nettet. Jeg har ogs rukket mte mormor og morfar idag. Alltid koselig, og andre kjente rundt i Alleen da. Men blir jo greit komme tilbake til leiligheten i morgen!


P mobilbilder, ser jeg alltid super rd ut!

Flyttet

  Date: 14.08.2013 | Time: 11:13

Ettersom vi ikke har hatt nett og at jeg n sitter p skolen, venter p at timen skal begynne tenkte jeg at jeg kunne komme med ett lite innlegg :) Og selvflgelig gjre noen klare.

Jeg er kjempe fornyd med plassen jeg bor p, og har koselige venninner som bor med meg. Jeg har faktisk blitt flink til lage mat, fler jeg selv da. Da vi frst skulle ta med oss alle tingene mine tok jeg med meg nesten alt jeg har av ting p rommet, i tillegg til de tingene jeg har kjpt av utstyr p kjkkenet og badet. Bilen var rett slett stappfull!

S var jeg jo den frste som flyttet inn, det var kjempe ensomt egentlig... Og datan min har verken vlc, eller media player s film fikk jeg ikke se p, men god mat fikk jeg og deretter la jeg meg i min nye gode seng.
Bilder av rommet

  Date: 09.08.2013 | Time: 00:08

Bilder av rommet til n kan jeg endelig legge ut etter ha funnet ut hva som er galt med kamera, det ble ikke ordnet... I morgen flytter jeg jo de siste tingene mine. Jeg visste ikke akkurat at jeg haddde s utrolig mye klr og sminke og slikt som jeg hadde da jeg begynnte pakke ned resten. Tenkte at nr vi fr litt mer mbler p plass s kan jeg ta bilder legge ut! Imorgen blir jeg ei Kr.sand jente alts, haha.

Dette er da fr alle ikea mblene kom p plass, under er hvordan rommet et n!

Sm pynt opp skuffene/komodene pynter jeg jo mer med i morgen, nr resten kommer.

Typisk nr...

  Date: 08.08.2013 | Time: 18:52

... datamaskinen ikke vil senda gjennom kamera slik at jeg kan legge ut bilder av rommet til n. Har flyttet til Kr.sand og i morgen tar jeg med de siste tingene og endelig skal sove over! Gleder meg.

Ute i sola

  Date: 08.06.2013 | Time: 17:44

Idag vknet jeg litt tidelig og gikk med Benedikte til alleen. Der vi tok en is, og snakket til folk.Og n skal jeg ut med venner! Ha en fin lrdag folkens...

hits