The simple hair updo

  Date: 15.10.2015 | Time: 20:13

Med litt ekstra tid tok jeg å fiksa håret litt mens jeg hadde på meg ansiktsmaske og leste på blogger. Så var det sminke og rydding for tur. Så kom ei søt venninne gående opp bakken til huse så tok likså godt henne også med en tur til Lyngdal. Så  koselig å se litt rundt. Snart helg! Så kos dere masse.

The new hair color

  Date: 20.02.2015 | Time: 17:42

Så slik ble det. Dessverre er jeg utrolig flink på å velge den tiden der det ikke er lyst ute og ellers mørkt der jeg tar bilder. Resultatet ble en tanke mørkere enn jeg hadde forventet. Det får barer være så får jeg prøve noe annet neste gang. Prøver å gå til min naturlige hårfarge ettersom den har blitt mørkere enn den var for noen år siden.

Mye bedre når brynene også fikk litt mørkere farge da. Ellers hva synes dere? 

Summer hair

  Date: 11.02.2015 | Time: 13:55

Krøllet håret mitt for en stund tilbake. Dette er resultatet etter 2-3 dager om ikke mer. Og da hadde jeg til og med dratt i håret for å rette det ut litt. Jeg er super happy ettersom de fleste krølltanger alltid ender opp med å sleppe håret mitt etter 10 minutt! Håret mitt er tydeligvis tungt og derfor blir jeg super happy når håret mitt holder seg like bra som hos mine venner. (For de som lurer brukte jeg krølltanga fra Gorgeous).

Curly hair updo

  Date: 03.02.2015 | Time: 18:36

Krøllet håret her om dagen og satt det opp i strikk og med bobby pins. Synes det ble litt søtt. Ellers har jeg ikke så mye spennende å dele. Gleder meg bare til vår og sommer nå. Gå ut til den varme sola og slappe av. Regner med jeg ikke er den eneste som er klar for det.

Hva synes dere om frisyren? 

Cruls

  Date: 02.09.2013 | Time: 12:24

Hadde bare litt lyst å ha krøller idag, så jeg krøllet håret igår kveld. Ser kanskje litt dau ut med bittelitt maskara og eyeliner igjen på øynene. Kom ikke akkurat med fult sminket på trening og gadd ikke sminke meg etterpå så...

I love changes

  Date: 01.09.2013 | Time: 11:40

Jeg liker å forandre på frisyren min, forskjellige hårfarge eller å klippe det på en eller annen måte. Igår satt venninnen min og meg å stripte håret mitt lysere som dere kan se på bildene. Ettersom jeg ikke hadde børstet håret skikkelig var det utrolig vanskjelig å få håret gjennom. Å jeg som aldri får vondt, fikk faktisk veldig vondt igår, haha. Jaja, til slutt var det jo verdt det. Jeg mistet mye hår men det er for min del bare greit.


Og ett lite bilde av hvordan det så ut før:
To enkle frisyrer

  Date: 22.08.2013 | Time: 11:19

Liker å holde håret unna fjeset, spessielt når jeg sitter på data, leser en bok eller gjør skolearbeid. Det er ikke alltid like gøy når håret bare havner i en hestehale heller. Dermed har jeg begynt med disse to her. Om noen ønsker video kan jeg lage det i nærmeste framtid. Hva synes dere?

Feel good

  Date: 21.07.2013 | Time: 23:21


Before


After

Da er etterveksten tatt og det føles fantastisk ut. Fikk en venninne jeg ikke har sett på evigheter til å gjøre det for meg. Fargen er ikke akkurat lik og merket ista at jeg glemte se etter det som får håret til å virke mer rødt, haha. Slik skjer når jeg velger en OK farge i farten, men endelig altså!

New look

  Date: 24.06.2013 | Time: 13:23

Fant ut jeg ville forandre litt på frisyren, uten å miste det lange håret og tenkte på lugg. Som dere ser valgte jeg å gjøre det så fort jeg våknet. Fant eg saks og klipte håret! Er utrolig fornøyd!

Farget håret

  Date: 21.02.2013 | Time: 20:48

Har lenge tenkt på at jeg vil farge håret. Og plutselig ville jeg bare gjøre det. Bestemte meg igår kveld tror jeg at jeg ville farge det. Og at jeg bare skulle hoppe ut i det. Men var litt sent for å kjøpe hårfarge når det er stengt. Så da ble det idag. Og nå har det snart tørket helt. Og håret er mørkere enn det som har tørket på etterbilde... Så kjøpte jeg samme pakke som jeg brukte sist for den er så grei å bruke. hits