Some nude makeup

  Date: 29.01.2015 | Time: 13:26

Da er jeg klar, bare å ordne noen ting og slappe av før jeg skal videre. Så hadde jeg litt ekstra tid idag så jeg sminket litt ekstra og tok noen bilder av resultatet. Eneste som var dumt er at når det er perfekt lys til å ta bildet ute så synes jeg det er så lyst at når jeg skal ta bilder klarer jeg så vidt ha øynene oppe, haha. Ble fornøyd med lyset ihvertfall.
Ammo Palette

  Date: 10.10.2014 | Time: 20:58

Jeg har brukt:

- Smashbox Primer Oil-Free
- Isadora Compect Powder (11 Soft Mist)
- Sleek Makeup Face Contour Kit (Light)
- Nars Blush (Deep Throat)
- Gosh Eyebrow Pencil (01 Brown)
- Urban Decay Palette Ammo
- Isadora Eyeliner (10 Black)
- Loreal Mascara (Volume Million Lashes)
- Maxfactor Lipgloss (10 Pristine Nude)

Beauty for today

  Date: 07.08.2014 | Time: 14:09

Egentlig min vanlige hverdags sminke, men med litt ekstra øyenskygge. Så skulle jeg prøve en ny frisyre, gikk ikke helt som planlagt ettersom håret mitt er litt for oppklippt til dette. 

Feeling fresh

  Date: 08.05.2014 | Time: 19:04

Tok meg en dusj og visste ikke hva jeg skulle finne på, så når jeg har god tid så synes jeg det er gøy og godt å sminke seg litt ekstra. Så det var akkurat det jeg gjorde. Resten av dagen blir nok forran tv'n og full gang med tenking, noe jeg gjør utrolig mye i det siste!

Det lille ekstra med en leppestift og øyenskygge fra MAC!
My makeup

  Date: 12.02.2014 | Time: 20:39Her er noe av sminken jeg bruker og sminke børsten jeg virkelig er glad i og mener flere må kjøpe (blender brøste). Primer - Smashbox // Blush - NARS // Countor kit - sleek // Mascara - Loreal // blender børste - MAC.

Here's some of the makeup I use and the makeup brush I really like og recommend more people too buy (blender brush). Primer - Smashbox // Blush - NARS // Countor kit - sleek // Mascara - Loreal // blender brush - MAC.

Fall inspiration

  Date: 29.10.2013 | Time: 15:33

Eyeshadow palette - H&M
Resten fra my natural look (Trykk her)

My natural look

  Date: 26.10.2013 | Time: 16:12

Når jeg vil ha en naturlig look som mange andre vil i hverdagen bruker jeg disse produktene som ligger her og får resultatet som dere ser på bildet under. Brukt disse produktene lenge nå å er kjempe fornøyd!


Merker jeg ser ekstra hvit ut på bildet og er litt rød i huden pga lyset fra lampen som var rett over meg...

Face:
Smashbox - photofinish primer/ Loreal - true match foundation/ Too faced - Bronzer (Peach Leopard)/ NARS - blush (deep throat)

Eyes & lips:
GOSH - eyebrow pencil/ Loreal - Mascara false lash telescopic/ Eyeliner - ???/ Tarte - lip pencil

hits