Bursdag - 21 år

  Date: 03.11.2015 | Time: 21:21

Idag er jeg 21 år gammel og dagen startet som vanlig halv 7. Opp å se mannen gå på jobb mens jeg ikke orket legge meg igjen. Begynte på resten av filmen Titanic som vi begynte halvveis på igår. Og ja det er første gang jeg har sett den. Så skulle søstra hans ha oppkjøring så måtte ordne noen småting for henne før alle nesten var hjemme. Da var det å fikse bilen for mannfolka og jeg hadde tv'n. Så dro vi på koselig middag hos mamma og stefaren min, med mormor og morfar også. Tusen takk til alle som har vert med å gjøre dagen perfekt!

Halloween fest

  Date: 02.11.2015 | Time: 20:21

Så på lørdag var jeg jo invitert til Halloween fest så da gikk meg og typen der. Vi var desverre litt sent ute så var ikke det store valget av kostymer. Vurderte engel, pirat eller Alice in wonderland, men slik ble det da ikke. Så var det jo å stresse litt før vi ble ferdig påkledd og dro. Var utrolig koselig og folk jeg ikke hadde sett på en stund. Tok kvelden litt tidelig ettersom jeg skulle på jobb og hadde vert på jobb samme dag. Så vellykket helg.

I need summer

  Date: 26.09.2015 | Time: 20:09


For en dag, har faktisk fått gjort litt av hvert. Vi jenter våknet og måtte selvfølgelig vente på guttene som kjørte land og strand. Så var det middag før turen tok til Lyngdal på handletur der selvfølgelig toppen ikke var i min størrelse. Videre siden guttene måtte ordne en dør og stikke på fisketur så ble det bilvask og hundepass. Bilen ble jo kjempe fin etterpå, trodde ikke den var så fin før vi ble ferdig. Desverre var det iskaldt! Så er super kald på hendene nå etter ekstra tur med hunden. Så ett par sommerdager til skader ikke altså.Godt nyttår

  Date: 01.01.2015 | Time: 01:57


Da har jeg kost meg masse med en gjeng venner. Først etter å ha komt fram slappet vi av før vi fikk en skikkelig god middag. Det var kalkun, brunsaus, potetstappe og grønnsaker. Det var så utrolig godt, hehe. Så satt vi jo å pratet en del og hadde dessert og spillte litt. Så var det selvfølgelig raketter og å si godt nyttår til alle. Takk til alle for en koselig feiring. Håper det kommer flere.

1st of December

  Date: 01.12.2014 | Time: 17:47

Så det er endelig første desember og det er ikke lenge til julaften. Været blir kaldere og det er på tide å finne fram de ekstra gode og varme klærne og drikke kakao og spise marshmallows. Håper selvfølgelig på snø både på julaften og nyttårsaften men ellers kan det holde seg litt varmt i været for min del, tihi.
Fyrverkeri

  Date: 30.11.2014 | Time: 22:28

På lørdag dro vi bort 3 stykk for å se på fyrverkeri. Forsto ingenting da de foreslo at vi måtte dra så tidelig, før vi kom fram til den utrolig lange køen. Folk hadde rett å slett parkert over alt. Det var såvidt du kom inn eller ut av plassen. Så kom tiden og jeg var overrasket og måtte selvfølgelig ta litt bilder og filme resten. Filmen ble på hele 6 minutt så ja jeg ble sliten av å holde kameraet. Kommenter vist det er interesse for at jeg skal legge filmen ut.
The sunny side

  Date: 08.10.2014 | Time: 17:24

Nå slapper jeg litt av før jeg skal handle litt. Så er litt mobilblogging ettersom ikke alt av kamera og data er med meg heletiden. Så håper alle andre også får en fin dag!

Those good sundays

  Date: 21.09.2014 | Time: 18:10

Sola skinner og har gjort det helt siden vi våknet. Fikk i oss noe frokost før vi tok med oss hunden får å gå tur. Herlig vær ute før det blir skikkelig høstvær. Tok turen ned for å handle en redbull og gå videre til fotballbanen for å kaste pinne med Mila (hunden). Haha, og jeg kaster visst utrolig dårlig. Så nå sitter vi litt inne og slapper av slik man skal på en søndag, og så er det fotballkamp på tv'n så nå skal jeg bare skrive ferdig og joine.
 

Before I run

  Date: 18.09.2014 | Time: 18:48

Var på jobb idag og tok noen bilder. Høsten nærmer seg og får mye inspirasjon i både butikken og rundt ellers i vinduene nå. Her blir det egentlig bare ett raskt innlegg før jeg må springe. Her får dere se ett par sko som får meg til å ville ta på mine gode varme høstklær og gå rundt i gatene med varm kakao eller kaffe. Gleder meg til å sitte inne i varmen mens det er kaldt ute. Og ikke minst under varme tepper og kose meg med kakao og film. 

Bare superfine sko dette! Men må løpe, skal se gutten min spille fotballkamp nå. Ha en fin dag.

Back for the better

  Date: 18.09.2014 | Time: 00:36

Slik som livet er har man oppturer og nedturer. Og for øyeblikket vil jeg bare tenke på høst, bli syk og kvalitets tid med typen, mens visse andre er heldige med en sydentur har denne jenta blitt syk. De mest kalde nettene med supervarm dag er det ikke rart jeg hoster og nesa renner. Så glad jeg får tatt ibruk den nye jakken min da, som jeg kan vise i morgen. I tillegg har denne jenta fått seg ett par søte sokker for høsten og ikke minst vinteren.God natt folkens, jeg trodde klokka var halv 12...

Da var kvelden kommet

  Date: 02.09.2014 | Time: 22:55

Etter en god start på skolen er kvelden kommet. Dessverre må jeg opp super tidelig, så dette for bli raskt. Fikk satte alt på plass og da jeg skulle ut døra for å spise middag med familien møtte med min "roommate"  i gangen. Utrolig koselig og vi klikket med en gang. Så nå har vi det kjempe koselig på rommet. Og er klar for en ny dag. Selv om jeg merker i bakhode at jeg tenker på kjæresten min og savner han. Men mer om dette imorgen. God natt!
Fun night on my own

  Date: 11.08.2014 | Time: 23:18

Idag har jeg vert utrolig slapp. Så da jeg først var oppe var det for å spise mammas gode middag. Hun lagde noe nytt og det var kjempe godt! Etter middag blir jeg alltid slapp så da la jeg meg ned igjen. Så fikk jeg endelig melding om at Sivi var i Alleen så var det bort å prate med henne og koste oss med godteri og var rundt, alltid koselig. 

Long and fun day

  Date: 08.08.2014 | Time: 13:32


Idag blir nok dagen lang vil jeg tro. Mye som skjer og allerede nå har jeg liten tid. Så skal bruke tiden imorgen på å fortelle litt heller. For jeg må løpe. Så jeg håper alle får en fin helg!

 

Another day

  Date: 30.07.2014 | Time: 02:00

Idag kom bestevenninna mi bort på besøk. Så etter jeg var ferdig med å stelle meg og kun kom inn døra, gikk vi ut for å se i butikker. Ble to "tegnetusjer" på meg. Så møtte vi jo på forskjellige som vi pratet med før jeg måtte forte meg hjem før mamma og stefaren min kom. Idag hadde jo jeg tenkt å lage middag, så da ble det middag idag også. Kjempe godt forresten. Etter det var det bort til typen. Der ble det laget kake og vi så på film. Nå sitter jeg hjemme og skal legge meg. God natt!
Dinner date

  Date: 25.07.2014 | Time: 17:34

Så nå er jeg ferdig med middag. Fikk besøk av ei venninne så vi gikk på butikken for å handle inn til nachos. Utrolig koselig og utrolig godt! Er helt hekta, så må nokk lage det oftere. Så satt vi ute på verandaen å spiste og pratet. Så måtte hun dra hjem. Så nå skal jeg videre selv. Ellers er det utrolig varmt ute som både er positivt og negativt. For varmt til å kle seg slik man vil, men varmt nokk til at jeg bader i Norge i år. Flere som koser seg i sola?

Last few days

  Date: 21.07.2014 | Time: 19:18

I det siste har jeg kost meg mye. På lørdag var det nattåpent her jeg bor. Så ble en sen dag. Først var jeg rundt med søskenbarnet mitt i Alleen og møtte på mange jeg ikke har sett på utrolig lenge. Pratet, spiste is og hadde det greit før det ble jobb. Søndagen var også kjempe koselig. Vanligvis skjer det ingenting men da var det grillfest med ett par stykker. Kjempe koselig og mye å finne på. Det endte med guttene for seg selv og oss jenter sitte og prate. Senere ble det bort for å spille vollyball, og jeg har visst blitt dårligere. Nå er det mandag og det er utrolig varmt ute! Herlig hvordan sommeren har blitt. Så nå skal jeg bare slappe av. 

Hvordan har helgen til dere andre vert? 

Down by the river

  Date: 29.06.2014 | Time: 19:48

Var en koselig kveld igår med mine kjære venninner. Ettersom det ble en lang jobbe dag ble jeg dessverre litt tregere enn planlagt. Likevel kom jeg meg bort på tiden og prata med mine venninner og ble kjent med flere nye. Selvfølgelig var det utrolig mye mygg ute... Men kom oss likevel bort og møte på litt folk, selv om det var mindre folk jeg kjente enn forventet.

Litt kjipe mobilbilder i mørket...

BBQ

  Date: 26.06.2014 | Time: 21:03

Etter lang dag på jobb fikk jeg endelig i meg litt middag. Idag ble det hamburger, noe som var bra at endte på grillen for da kan jeg si: Ja, mamma nå har jeg husket å vanne blomster og hente posten for idag. Haha, ja nå er jeg stappmett og skal se film og ikke minst legge meg etterpå, sliten etter lang dag på jobb. Håper alle koser seg med sommerferie!
Da hadde jeg bil lappen

  Date: 18.06.2014 | Time: 22:43

Bedre sent enn aldri. Idag fikk jeg bil lappen og tatt meg en Kr.sands tur for å egentlig bare kjøre litt og se litt. Fant ikke noe spesielt men fant ett armbånd. Super nice. Så nå blir det å ta turen til Kvinesal og Flekkefjord! Wiii!
Fun in the sun

  Date: 16.06.2014 | Time: 13:06

I øyeblikket soler jeg meg litt ute på verandaen. Venter på bestevenninna mi skal komme innom å si hei. Huff, i tillegg går jeg for 1000 gang gjennom måter å plassere alle klærne e mine, noe som vil si at eg ender med å kaste annet som tar plass, men som jeg seriøst ikke trenger... Godt å bli kvitt litt. Ellers skal jeg nyte denne fridagen! Ha en fin dag videre.

Time for something new

  Date: 06.06.2014 | Time: 22:26

Nå begynner det å skje noe hver dag. Busy, busy og med dette skjer nye ting som at jeg har begynt å drikke kaffe. Hvem trodde jeg skulle tro jeg ville begynt med det enda. Hverdagene forandrer seg og dagene blir fylt med spennende ting som skjer. Så gleder meg til helgen (som egentlig er allerede nå, men skal på jobb i morgen). Så får alle ha en god helg og jeg satser på sol og sommerfølelse.
Different day, different clothes

  Date: 05.06.2014 | Time: 20:55

Aaah, herlig dag, men merker at jeg har vert på jobb til klokken 19.00. Drømmer meg bort i skoene i pausen, er så mye jeg har lyst på. Dagens har ikke blitt stort annet enn jobb og en sliten jente foran datan så fort hun kom hjem. Klar for senga men paradise om en halvtime, så se om jeg holder meg oppe til den er ferdig. Ha en fin kveld folkens.


Idag ble det brukt denne veska og disse skoene, PERFEKT! 

Og slik gikk det

  Date: 19.05.2014 | Time: 22:17

Så våknet idag og skulle male garasjen. Var litt skeptisk da jeg synes mørke skyer var på vei, men sola begynte å komme. Fant fram gamle klær og begynte å male. Jeg var halvveis ferdig da mamma kom bort og spurte hvor langt jeg hadde malt. Da kommenterte hun at det var FEIL FARGE! Hahaha så imorgen skal jeg male med RETT farge. Ellers god kveld.

Color your nails

  Date: 17.05.2014 | Time: 20:32

Wee, det er endelig 17.mai igjen. Sov litt lenge så jeg fikk ikke sett barnetoget. Jeg våknet og gjorde jeg meg klar klokka 12 etter å ha hatt smoothie til frokost. Det ble en rød kjole og rosa på leppene som forsvant fort ettersom vi med en gang dro til mormor og morfar for å spise god mat. Etter "middag" dro jeg ut for å få meg is og se hvem som var rundt. Der møtte jeg noen venner og endte med å se folketoget før jeg gikk hjem for å slappe av i sola. Som minner meg på: For ett herlig og godt vær vi har hatt denne gangen!


Og litt blå negler! Elsker denne fargen: 757 - Scruba Blue

En god dag!

  Date: 13.05.2014 | Time: 22:11

Etter flere timer igår med film redigering våknet jeg til at ting begynte å falle på plass. Da jeg tok pause var når jeg laget middag og når jeg var å øvelseskjørte. Kjøringa går bedre og bedre, så det er bra. Så var det selvfølgelig innom butikken for å handle litt! Masse godt og nå slapper jeg av. Ha en fin kveld!

Tv Sunday

  Date: 11.05.2014 | Time: 17:39

Sitter her å ser på tv. Bestevenninna mi er på jobb så jeg er i ett tomt hus. Sitter foran tv'n å ser på en serie jeg fulgte med på før. Husker ikke navne på serien og kontrollen vil ikke. Handler om ei som heter Jane vil jobbe innen mote og får en sånn liten jobb der. Utrolig spennende hvertfall. Er på bliss akkurat nå. Ellers blir det en spasertur senere på meg. Ha en fin søndag!

Spontan tur

  Date: 09.05.2014 | Time: 22:16

Våknet og gikk for å finne meg noe mat da mamma spurte om vi skulle ta oss en tur til Kr.sand. Selvfølgelig sa jeg ja og gjorde meg klar! På vei bort jeg var utrolig trøtt, men det forandret seg fort da jeg kom ut av bilen. Jeg gikk egentlig rundt med tanken om å finne bare en ting eller to. Vel, det ble det ihvertfall ikke... Kjempefornøyd kjørte vi hjem og jeg med is i hånda. Atter en gang super trøtt prøvde jeg sove på bilturen hjem. Gikk ikke som planlagt, men da blir det kanskje en tidelig kveld idag. 
En god start på dagen

  Date: 08.05.2014 | Time: 13:19

Jeg våknet med ett mål idag. Litt nervøs ble jeg, og prøvde holde meg i ro på bilturen bort. Bil teorien skulle jeg ta idag og tror du ikke at jeg klarte den! Super glad og med ett sjokk da jeg las ordet "gratulerer". Gikk ut med ett smil og tommel opp til mamma som satt og ventet. Fikk lappen over hvor mye feil og da var det jo bare og sende en del meldinger og handle sjokolade og redbull for å feire, haha! Idag skal jeg kose meg.
Med litt trening imellom

  Date: 07.05.2014 | Time: 17:30

Både igår og idag har gått til enda mer lesing av teorien til billappen. I det minste er jeg ikke syk idag. Sunn frokost og kveldsmat står på menyen mens jeg har sjokolade og redbull til snacks! Og som overskriften sier blir det litt trening inni mellom som pauser, haha. Forstår ikke hvorfor, bare litt gøy. Resten av dagen blir nok den samme. Kanskje gå en tur å lufte hode etterhvert.Igår hadde jeg dette ti kveldsmat, som nå frister meg! Snakkes.

 

Utslitt!

  Date: 05.05.2014 | Time: 15:49

Ja, jeg kunne trengt noen ekstra timer søvn akkurat nå. Jeg har vert med ei venninne og vaske før vi videre gikk og fikk oss noe mat. Så dro vi videre til leiligheten hennes før vi skal gå på turntrening. Koselig dag!

hits