Hair and makeup wants

  Date: 08.05.2015 | Time: 14:13

Gå rundt i butikker eller surfe litt på nettet så finner man alltid noe nytt man har lyst på. Gjelder ihvertfall jeg og sminke. Så legger ut noe her for meg selv om kanskje ide eller inspirasjon til andre. Produktene til håret har jeg prøvd før og kunne tenke meg å ha igjen. Resten av sminken er for jeg kunne trenge det og jeg går aldri lei av nye farger til både leppene og øynene. Er så mye fint man kan "lage" ut av det. 
Trying something new

  Date: 13.04.2015 | Time: 16:21

Så jeg har skaffet meg ny mobil med ett mye bedre kamera. Det er da Nokia Lumia 930. Kjempe fornøyd, var litt og venne seg til med oppsettet ettersom det er windows 8, har jo det på datan men nå er det jo også på mobil. Desverre har jeg ikke blogg.no sin kjære app og prøver enda finne ut hvordan blogge fra mobilen ettersom ikke alle nettleserne vil funkere som jeg hadde håpt. I mellomtiden får jeg ta bilder og bruke datan til å blogge.

Ellers har jeg endelig begynt å bruke disse skoene på bildet under. De er en størrelse for store men men, de er utrolig fine og utrolig gode å gå i. Godt ettersom de egentlig var dyre og som er grunnen til jeg ikke har fått brukt de så mye. Noen lignende jeg hadde fikk en hel del møkk og dritt som jeg ikke fikk av og endte med å kaste... Ikke det gøyeste å måtte gjøre, men men. 
 

I love bags

  Date: 15.12.2014 | Time: 20:11

Jeg har fått helt sansen for vesker, store små og i mange farger. Det er det lille ekstra som man har når man kler seg opp, samtidig som det er nyttig med alt man skal ha med seg. Før kjøpte jeg alltid svart, det var så vanlig, men så ville jeg prøve noe nytt. Så kjøpte jeg en veske med en skikkelig farge, så ja man så meg utrolig godt når man kjørte forbi. Siden den gang har jeg bare elsket vesker med farger, lyse, litt mørke og de som man virkelig ser. Synes flere skulle gått med farger, både på veska og på klærne. Her er noen godbiter jeg fant på Internett.

 

Liten smakebit

  Date: 28.11.2014 | Time: 22:29

Var utrolig spennende og gå inn døra på jobb torsdag ettermiddag og se alle de nye skoene og veskene som har kommet for vinteren. Skulle gjerne tatt med meg alt hjem. Så jeg måtte knipse noen bilder i farten som jeg kunne dele med dere.

Vet ikke helt hva som skjedde med lyset på det siste bildet her (Ble ekstra lys bakgrunn).

 

Fint ikke sant?

Some inspiration

  Date: 26.11.2014 | Time: 17:55

Så jeg har brukt litt tid å tenkt over, hva som kommer i butikkene, nå mot vinteren. Så da ville jeg begynne å få en ide om hva jeg kommer til å ønske meg framover og hvordan stilen blir for vinteren i år. Prøve å holde meg litt borte fra de triste fargene som pleier komme på vinteren, alt blir så mørkt. Er det rart vi både er trøtte, slitne og ikke har humøret på plass når alt rundt oss nesten bare er svart. Prøv å legg i litt farge på stilen, det har hvertfall jeg planer om. Lyse opp dagen litt.
Love'em boots

  Date: 23.09.2014 | Time: 14:47

Høsten kommer og jeg sitter å tenker på nye boots til meg selv. Det er så perfekt til jeans og egentlig mye annet. Sitter heletiden å tenker på hvilken som var finest og hva jeg skal velge. Kommer fram til disse to her, tror jeg. Hvilken likte dere best? 
Summer inspiration

  Date: 12.07.2014 | Time: 23:58

Enda sommer og enda fint vær. Idag springer jeg rundt i min kjære jumpsuit som jeg er kjempe fornøyd med. Har kost meg kjempe mye idag med både familie og typen. Det ble spilt crocket og litt fotball før vi grillet mat. Kjempe godt og kjempe koselig. Senere satt jeg litt og så på kles inspirasjon for sommeren. Her er noe av det jeg fant:


Hva synes dere?

A summer look

  Date: 08.07.2014 | Time: 15:08

Har handlet litt i det siste, nye klær og smykker. Gleder meg til å vise dere på bloggen. Nå er det desverre slik at været er veldig opp og ned. Plutselig er det for varmt for den fine jakken man har kjøpt, eller genser. Så kommer plutselig skyene og solen forsvinner så da er det jo bare å bytte klær, haha. Ellers gleder jeg meg til taco idag med foreldrene mine. Kjempe godt!

Får bli bedre på å lage disse bildene. Men her er litt inspirasjon til både meg og dere andre.

I would like some...

  Date: 05.05.2014 | Time: 00:31

Da jeg kom hjem idag har jeg bare sittet i min egen verden og tenkt ut ting jeg kunne tenkt meg. Jeg har funnet så utrolig mye fint og søtt på nettet. Ikke minst er et superlett å finne noe når man søker inne på "weheartit"! Så her er litt av det jeg fant:

Først fant jeg noen søte ryggsekker/vesker. Bare se på de søte fargene og med de søte kanin ørene. Elsker kaniner, såååå søtt! 

Bare elsker klærene på dette bildet. Fant mye fint til inspirasjon neste gang jeg skal handle!

Neglelakk, har egentlig nokk av til å ikke bruke så ofte som jeg gjerne vil. Skulle bare ønske jeg var like flink som personen på bildet.

Lage god og sunn mat og stelle det litt søtt, det frister jo enda mer enn mat som ligger slengt på tallerkenen, haha.
Some wants

  Date: 03.02.2014 | Time: 21:46

Holder på å forande litt stil og dermed klærene i garderoben som ikke er så lett når man finner mye annet fint i tillegg! Men så litt på noen antrekk folk har lagt ut og fikk mye inspirasjon. Så jeg tok turen innom nelly.com for å se hva de hadde som havnet innen den stilen og fant litt av hvert. Kanskje det kunne blitt litt flere handleturer der jeg holder meg til stilen framover!

Hva synes dere?

Keep changing my style and the clothes in my wardrobe that is not so easy when you can find many other nice clothing as well! But looked a little on some outfits people have posted and received much inspiration. So I took a visit to nelly.com to see what they had that ended up in the style and found a little. Maybe I could have been on a little more shopping trips where I stick to the style come! 

What do you think?

Julegaver

  Date: 22.11.2013 | Time: 19:21

Føler det blir mindre å mindre å ønske seg for hvert år. Har alt jeg trenger egentlig og har lyst på dyre ting, men her er noen tips til hva jeg kunne tenke meg og kanskje litt inspirasjon til dere som ikke vet helt hva dere skal gi.

 

hits