Some nude makeup

  Date: 29.01.2015 | Time: 13:26

Da er jeg klar, bare å ordne noen ting og slappe av før jeg skal videre. Så hadde jeg litt ekstra tid idag så jeg sminket litt ekstra og tok noen bilder av resultatet. Eneste som var dumt er at når det er perfekt lys til å ta bildet ute så synes jeg det er så lyst at når jeg skal ta bilder klarer jeg så vidt ha øynene oppe, haha. Ble fornøyd med lyset ihvertfall.
Hand food

  Date: 27.01.2015 | Time: 15:35

Husker da jeg først prøvde denne. Ble hent hekta. Vi var vel 3-4 som nesten brukte den opp på skolen etter venninna mi kom hjem. Jeg har ventet så lenge på å få kjøpt den og nå her om dagen fikk jeg endelig gjort det. Like hekta som før, så nå er jeg super fornøyd. Flere som har prøvd?

Keep getting colder

  Date: 22.01.2015 | Time: 12:51Merker bildet har allerede forandret seg da jeg lastet det opp. Jaja, ellers er dette antrekket jeg hadde på meg igår. Jeg er så fornøyd med denne jakka og smykke som jeg fikk i gave fra typen. Ikke lenge igjen så skal jeg på jobb idag så jeg har noe å holde meg varm på veien bort. Ha en fin dag!

Waiting for spring

  Date: 17.01.2015 | Time: 16:58
Off to work

  Date: 15.01.2015 | Time: 13:31

Om ikke så lenge til skal jeg dra til jobb. På disse timene jeg har vert våken fikk jeg gjort noe jeg ikke har gjort på lenge. Tegnet skikkelig. Ikke at jeg er noe flink men jeg synes det er kjempegøy å tegne klesideer. Idag ble det en utrolig søt rød kjole. I tillegg så det ikke ut som 80-90 tallets tegnefigurer som det gjorde for ca. ett år siden, hehe. Kommer nok ikke til å legge det ut, spesielt ikke med det første. Ellers har jeg kledd og gjort meg klar til jobb nå. Så håper alle får en fin dag!Nå håper jeg bare på finere vær, pga lys og bakgrunn på bildene mine...
 

With all those rings

  Date: 09.01.2015 | Time: 13:15

Tiden går og jeg en koselig kveld er i vente. Skal ha middag og film kveld med noen venner og kjæresten. Gleder meg masse til det. Imellomtiden nå slapper jeg av inne ettersom det har kommet snø inatt. Snø og regn er ikke den beste kombinasjonen etter min mening. Så jeg håper snart på vår og sol. Selv om min kjære vinterjakke er på vei bort i posten som jeg har gledet meg til utrolig lenge nå. Men nå er det jo fredag og det skal nytes. Ha en fin helg alle sammen!

In something new

  Date: 08.01.2015 | Time: 21:20

Har fått meg noe nytt ettersom en venninne ryddet ut av skapet. Idag fikk jeg på meg vesten som jeg likte. Super søt, ikke sant? Ellers sitter jeg nå og slapper av med godteri og netflix. Ha en fin kveld alle sammen.
Peel off mask

  Date: 07.01.2015 | Time: 12:00

Da hadde jeg endelig denne ansiktsmaska hjemme hos meg. Fikk den i julegave og har vert litt for slapp til å ta den på. Men nå måtte den bare på før jeg gjør meg klar til butikken. Har prøvd denne før og er kjempe fornøyd. Dessuten er det godt med noe du kan rive av og slippe å vaske i evigheter.Andre som har prøvd?

Godt nyttår

  Date: 01.01.2015 | Time: 01:57


Da har jeg kost meg masse med en gjeng venner. Først etter å ha komt fram slappet vi av før vi fikk en skikkelig god middag. Det var kalkun, brunsaus, potetstappe og grønnsaker. Det var så utrolig godt, hehe. Så satt vi jo å pratet en del og hadde dessert og spillte litt. Så var det selvfølgelig raketter og å si godt nyttår til alle. Takk til alle for en koselig feiring. Håper det kommer flere.

hits