The new hair color

  Date: 20.02.2015 | Time: 17:42

Så slik ble det. Dessverre er jeg utrolig flink på å velge den tiden der det ikke er lyst ute og ellers mørkt der jeg tar bilder. Resultatet ble en tanke mørkere enn jeg hadde forventet. Det får barer være så får jeg prøve noe annet neste gang. Prøver å gå til min naturlige hårfarge ettersom den har blitt mørkere enn den var for noen år siden.

Mye bedre når brynene også fikk litt mørkere farge da. Ellers hva synes dere? 

New in

  Date: 17.02.2015 | Time: 19:42

Idag fikk jeg handlet litt. Så da ble det det jeg trengte mest. Farge selvfølgelig, ettersom prosjekt blond ikke har gått som planlagt. Selv om den fargen på håret ser utrolig mørk ut. (Håper det blir litt bedre når det tørker helt. Noe det pleier). Noe jeg har manglet alt for lenge er mørk leppestift. Så da ble det to som passer fint når jeg skal prøve ut forskjellig til bloggen. Og til slutt de kjære neglelakken jeg synes har en helt nydelig farge. Noe som var vanskelig å få fram i dette bildet. Den er typisk lyse lilla, helt nydelig!

Light with a hint of pink

  Date: 15.02.2015 | Time: 17:19

Face:
Liquid Flora - Creme foundadion
Isadora - Compact powder (11 Soft mist)
Sleek makeup - Face contour kit (Light)
Nars - Blush (Deep throat)

Eyes:
Urban decay - Ammo palette (Polyester bride, Maui Wowie, Smog)
Isadora - Eyeliner (10 Black)
L'orèal - Volume million lashes maskara

Lips: 
Viva la diva - Red Night

Liquid Flora - Creme foundadion

  Date: 12.02.2015 | Time: 16:00

Ettersom jeg synes det er vanskelig å finne rette farge foundation når vinteren kommer og jeg blir lysere i huden igjen ble jeg super glad når mamma spurte om jeg ville prøve denne og den passet helt perfekt. Den er utrolig lett å påføre og ikke minst dekker utrolig bra som dere kan se på de to neste bildene. 

d

Noen andre som har prøvd denne?

Summer hair

  Date: 11.02.2015 | Time: 13:55

Krøllet håret mitt for en stund tilbake. Dette er resultatet etter 2-3 dager om ikke mer. Og da hadde jeg til og med dratt i håret for å rette det ut litt. Jeg er super happy ettersom de fleste krølltanger alltid ender opp med å sleppe håret mitt etter 10 minutt! Håret mitt er tydeligvis tungt og derfor blir jeg super happy når håret mitt holder seg like bra som hos mine venner. (For de som lurer brukte jeg krølltanga fra Gorgeous).

I still love red

  Date: 10.02.2015 | Time: 16:00

Jeg er utrolig glad i enkel og mørke øyner med en rød leppestift. Selv om jeg ser jeg mangler en mørkerød som kan matche det fine skjerfet jeg fikk av mamma. Det er bare en utrolig fin farge! Og ikke minst må denne jenta sole seg i sommer, hehe.

Face:
Liquid Flora - Creme foundadion
Isadora - Compact powder (11 Soft mist)
Sleek makeup - Face contour kit (Light)
Nars - Blush (Deep throat)

Eyes:
Isadora - Eyeliner (10 Black)
L'orèal - Volume million lashes maskara

Lips: 
Viva la Diva - Lipstick (Very red)

Curly hair updo

  Date: 03.02.2015 | Time: 18:36

Krøllet håret her om dagen og satt det opp i strikk og med bobby pins. Synes det ble litt søtt. Ellers har jeg ikke så mye spennende å dele. Gleder meg bare til vår og sommer nå. Gå ut til den varme sola og slappe av. Regner med jeg ikke er den eneste som er klar for det.

Hva synes dere om frisyren? 

Dark autumn

  Date: 02.02.2015 | Time: 13:44Fargene er litt sterkere på ekte, rød fargen og den kobber fargen.

Face:
Smashbox - Photo finish primer
L'Orèal - True match foundation (w1)
Makeup store - Concealer eazy cover (blue)
Sleek makeup - Face contour kit (Light)
Nars - Blush (Deep throat)

Eyes:
Urban decay - Ammo palette (Polyester bride, Chopper, Last call og Oil slick)
Isadora - Eyeliner (10 Black)
L'orèal - Volume million lashes maskara

Lips: 
Tarte - Lip tint (Lucky)
 

New makeup brushes

  Date: 01.02.2015 | Time: 12:34

Kjøpte jeg to nye ting. Ene er den svampen som jeg har lett etter litt lenge. Har jo funnet denne på nett og langt unna men liker å gå i butikken for å handle og tar ikke alltid en lang tur for å handle inn en ting. Så da jeg fant det ble jeg super glad. Den andre børsten er jo egentlig til foundation, og litt mer kompakt enn jeg trengte. Får prøve å se hvordan det går når jeg prøver den idag. Flere som har prøvd disse eller andre fra real techniques?

hits