Makeup for the day

  Date: 26.04.2015 | Time: 15:17

Tenkte jeg skulle bruke mitt urban decay palett. Så da ble det litt mørke farger med litt glitter i. Gjorde det litt naturlig samtidig som litt mørkt. Syntes det passer litt i hverdagen, ikke for mye og heller ikke for lite. Senere blir det å prøve med litt mer matte farger. Ellers hva synes dere?
Lipstick - Summer color

  Date: 24.04.2015 | Time: 23:40

Sommeren nærmer seg og da er det fint med litt lys sminke og ikke minst leppestift. Har en favoritt akkurat nå som er lys og fin, kommer til å handle flere etterhvert. Har for det meste mørke farger nå så da måtte jeg med dele den ene lyse som er litt rosa og en smule oransje. Den er super søt på og får litt vår og sommer følelse med den. Den er litt lysere på ekte enn på bildene som ble tatt i mørket. Den er fra Viva la diva og heter red night.Hva synes dere?
Tips til leppestift med fine sommerfarger? 

Vår sminke - Gul og lilla

  Date: 22.04.2015 | Time: 12:54

Håper det blir bra på dataen til andre. Min data viser utrolig tamme farger... Mens mobilen derimot viser masse farger. Har tenkt på denne makeup looken lenge og lurt på om jeg hadde passet det eller bare sett ut som en klovn med litt farge i fjeset. Ble faktisk ganske så fornøyd. Skulle hatt en bedre hvit base under fargene så de kom litt mer fram. Men ellers super søtt og ikke minst med litt rosa på leppene.

Hva synes dere?

Amazing sunshine

  Date: 21.04.2015 | Time: 12:44

For noen herlige dager det har vert. Mye sol og jeg har fått mye tid til å slappe av ute. Ikke at jeg blir noe spesielt fort brun men jeg prøver. Sittet ute i flere timer som de egentlig sier man ikke skal i begynnelsen av solingen, men men. Så jeg har lest/pugget på ord, ettersom jeg prøver å lære ett nytt språk, mens jeg slapper av i solvarmen. Her jeg bor sier min mobil 13 grader akkurat nå og bilen sier noen grader mer, så det er ihvertfall varmt ute. Så da har jeg med meg mine to "bestevenner", altså solkrem og after sun. De har jeg med meg ut hele tiden og smører. Prøver å ikke bli alt for rød akkurat selv om jeg alltid blir det, så litt skygge sitting blir det også.

"Mine bestevenner" blir brukt så mye at jeg håper det ikke blir for galt. Har ikke helt fått med meg om man kan bruke for mye fuktighetskrem. Noen som vet? De lukter i ihvertfall utrolig godt og huden føles mye bedre. Om noen ikke vet helt hva de skal bruke i år så anbefaler jeg disse her!


Noen andre som bruker disse her to? Eller samme merket?

Fake tan

  Date: 15.04.2015 | Time: 13:10

Er en av dem som ikke blir noe spesielt brun gjennom sommeren. Skulle nesten vert en måned i syden hvert år for å forandre på det. Desverre blir det ikke slik og derfor har jeg prøvd litt selvbruning. Den ene jeg brukte for mange år siden lagde jeg hvertfall mange streker med og ikke minst feilen med å ta det i fjeset... Jeg så ut til å ha rynker. Nå har jeg da lært av dette og funnet en som passer for meg. Jeg har planer om å prøve andre og vise hvordan det går.

Den lukter litt spessielt og sterkt en god stund, men verken utrolig godt eller utrolig vondt. Ellers er den utrolig lett å påføre ettersom den er som en fuktighetskrem. Så er det jo som alle andre at du må huske ha like mye over alt. Den tar litt tid til å tørke inn, men det gjør vel alt. Så om du vil ha det mørkere er det jo bare å påføre mer igjen.


Ikke akkurat den fineste magen. Men bildene av armen før og etter ble utrolig dårlige... Så her ser dere forskjell. Fornøyd hvertfall! Er det andre som har prøvd denne? Meninger? Og tips til hva jeg bør prøve ut?

Blue & White stripes

  Date: 14.04.2015 | Time: 20:11

Måtte ta på meg noe jeg ikke har brukt på en god stund og denne bare lyste opp i skapet mitt så da dro jeg ut en jeans og denne skjorta og endte med å prøve knytte bunnen framme som fikk den til å se enda bedre ut etter min mening. Tok noen bilder men dessverre var det utrolig lyst og jeg ser jo helt rar ut i fjeset, men men. 
Trying something new

  Date: 13.04.2015 | Time: 16:21

Så jeg har skaffet meg ny mobil med ett mye bedre kamera. Det er da Nokia Lumia 930. Kjempe fornøyd, var litt og venne seg til med oppsettet ettersom det er windows 8, har jo det på datan men nå er det jo også på mobil. Desverre har jeg ikke blogg.no sin kjære app og prøver enda finne ut hvordan blogge fra mobilen ettersom ikke alle nettleserne vil funkere som jeg hadde håpt. I mellomtiden får jeg ta bilder og bruke datan til å blogge.

Ellers har jeg endelig begynt å bruke disse skoene på bildet under. De er en størrelse for store men men, de er utrolig fine og utrolig gode å gå i. Godt ettersom de egentlig var dyre og som er grunnen til jeg ikke har fått brukt de så mye. Noen lignende jeg hadde fikk en hel del møkk og dritt som jeg ikke fikk av og endte med å kaste... Ikke det gøyeste å måtte gjøre, men men. 
 

Unblogged

  Date: 08.04.2015 | Time: 14:21

Legger ut outfit jeg har tatt tideligere men ikke lagt ut. Veldig enkelt med singlet og en cardigan over, men med leopard mønster(?) så gir det prikken over i. Ikke de beste bildene. Håper det går fint.

In summer mood

  Date: 03.04.2015 | Time: 19:29

De fleste som kjenner meg vet at jeg alltid tar på lite klær tidelig, som idag og igår har det vert i en enkel topp og korte bukser. Jada, det er en kald vind ute men den stopper ikke meg så lett. Er så glad i denne toppen her ettersom den matcher ballerina skoene mine og dessverre ikke er på bildet. 
Black & White

  Date: 02.04.2015 | Time: 12:16

Fant en bukse jeg ikke hadde brukt på lenge. Så det ble litt svart hvit noe jeg prøver holde meg litt unna for tiden. Det er jo snart sommer. Da skal man være fargerik og glad. Så nå er det bare å sole seg og få brunnfarge. Noe jeg nesten ikke får, haha. God påske!

hits