New makeup

  Date: 31.05.2015 | Time: 19:30

Så jeg hadde bestemt meg for at nå trengte jeg akkurat det jeg har kjøpt her. På det første bildet har du jo contour kit fra smashbox. Jeg så først en annen som har blitt pratet så utrolig mye om på youtube. Den var desverre utsolgt. Så ble jeg anbefalt denne fra smashbox. Og siden jeg allerede er en fan av smashbox sine produkter så tenkte jeg ok. Da børsten fulgte med ble jeg enda gladere. Trengte det og så fikk jeg en liten gratis, happy day!

Neste er jo etter at ei venninne har pratet så mye om inglot så måtte jeg bort. Så på nettet etter produkter og tenkte jeg måtte lage eget. Velge ut farger jeg selv vil ha og kommer til å bruke. Så matte naturlige trengte jeg ettersom alt jeg har nå er glitter i fargene jeg liker. Så var det blå og lilla som jeg kan da blende inn for å få litt farge men ikke overdrevet. Og velge ut litt selv anbefaler jeg og jeg er kjempe fornøyd med resultatet. Bilder med sminken på kommer snart.

Prøvd disse før? Hva mener dere? 

New favorite eyeliner

  Date: 26.05.2015 | Time: 15:02

Har hatt denne en stund og lenge tilbake så fikk jeg det ikke til i det hele tatt. Så tenkte jeg at jeg skulle prøve igjen her i sist uke og plutselig så gikk det utrolig bra. Og en av de lettere påførte eyelinerne jeg har, så plutselig en favoritt.

 Hva er deres favoritt?

Double eyeliner

  Date: 21.05.2015 | Time: 14:45

Har det meste av samme sminke på meg her også. Enda en gang har jeg prøvd meg på noe nytt: dobbel eyeliner. Jeg har min vanlige svart med en lik over i gul. Skjønner ikke helt hva som er med den gulfargen? Den blir mørke gul når jeg tar den på. 

Double winged eyeliner

  Date: 20.05.2015 | Time: 15:48

Det er ikke akkurat det store. Eller noe jeg er flink til. Det er vel første gang jeg prøver det skikkelig og med en eyeliner jeg aldri har klart å påføre før. Så er mer for meg selv å se tilbake på når jeg har fått øvd litt.

Noen meninger likevel? Eller tips?

Hair and makeup wants

  Date: 08.05.2015 | Time: 14:13

Gå rundt i butikker eller surfe litt på nettet så finner man alltid noe nytt man har lyst på. Gjelder ihvertfall jeg og sminke. Så legger ut noe her for meg selv om kanskje ide eller inspirasjon til andre. Produktene til håret har jeg prøvd før og kunne tenke meg å ha igjen. Resten av sminken er for jeg kunne trenge det og jeg går aldri lei av nye farger til både leppene og øynene. Er så mye fint man kan "lage" ut av det. 
Another makeup look

  Date: 07.05.2015 | Time: 13:20

Face:
Liquid Flora - Creme foundadion
Isadora - Compact powder (11 Soft mist)
Sleek makeup - Face contour kit (Light)
Nars - Blush (Deep throat)

Eyes:
Stila - Naturaleyes eye shadow palette (Bliss, Sandstone)
Isadora - Eyeliner? (71 Atlantic)
Isadora - Eyeliner (10 Black)
L'orèal - Volume million lashes maskara

Lips: 
Max Factor - 10 Pristine Nude

 

Hva synes dere?

St. Moriz - Self tan

  Date: 01.05.2015 | Time: 14:49Kjøp ny selv bruning for å få noe bedre og som lager mindre/ingen streker. Så kjøpte jeg disse to altså selv bruning mousse og en sånn påførings svamp. Det ble utrolig bra og ikke minst kostet selv bruningen ikke mer enn rett over 100 kr. Kjempe fornøyd med resultatet. Mindre stress for meg å sitte i sola jeg som bor i lille Norge. Kommer nok med før og etter senere, men er ihvertfall kjempefornøyd.


Flere som har prøvd? Meninger?

hits