Hello Tuesday,

  Date: 20.10.2015 | Time: 18:54

Ny dag og nye muligheter igjen. S idag lagde jeg favoritt middagen min. Til resten av gjengen ogs da selvflgelig. Fra god tid til litt stressing da jeg skulle kjre ei venninne og fant ut jeg hadde en halvtime mindre enn jeg trodde. S 60 min ble plutselig 30 min. Men med bil rakk vi det fint. Og ellers har dagen gtt til se p guttene ordne ting p FIFA. Godt jeg endelig forstr noe. Alts gtt fra mtte lete etter fotballen konstant, til klare holde flge heletia. Haha, ja har aldri ver tt den store fotball jenta og svrt mye som skjer p banen m jeg sprre om 100 ganger fr jeg forstr det... Nok om det, har desverre ikke skjedd stort s folk fr ha en fin dag videre.

Black & White Stripes

  Date: 19.10.2015 | Time: 22:37

Så gira for den nye toppen. Er merkelig nokk varm så passer perfekt nå som det begynner å bli kaldt. Og ikke minst med hals som hjelper.

Dagen idag har vert avslappende. Fikk handlet litt før vi tok en liten tur på besøk som var koselig. Etter så vi på en film vi gar ventet en stund på og selvfølgelig fotballkamp der giv akt vant, hurra. Så var det jo kveld igjen. God natt.

Litt ekstra tid

  Date: 16.10.2015 | Time: 22:20

Har  fått mye ut av dagen idag føler jeg. våknet tidelig og gjorde meg klar for dagen. Før jeg måtte kjøre litt her og der. Stresset har jeg også, litt greit av og til. Så var vi så heldige og bli invitert på middag til min mor og stefar. Kjempe god mat og selvfølgelig sjokolade til dessert mens de fikk prøve sjokoladen vi kjøpte til dem. Senere var det en liten tur å se i butikker før vi fant ut at det var fotball kamp så da måtte vi jo forte oss hjem. Så der står jeg i kulda og heier på min kjære mens jeg venter på ei venninne som henger seg på. Nå sitter vi å ser på The Bible som jeg anbefaler alle å se. Kristen, annen religion eller ikke troende. Utrolig bra serie, har fått noen her til å mene det var spennende så. Ha en god helg!

The simple hair updo

  Date: 15.10.2015 | Time: 20:13

Med litt ekstra tid tok jeg å fiksa håret litt mens jeg hadde på meg ansiktsmaske og leste på blogger. Så var det sminke og rydding for tur. Så kom ei søt venninne gående opp bakken til huse så tok likså godt henne også med en tur til Lyngdal. Så  koselig å se litt rundt. Snart helg! Så kos dere masse.

Some extra

  Date: 14.10.2015 | Time: 22:00

Tok turen til treningssenteret igjen. Lettere og pushe seg når man trener med andre. Så der står vi begge to og pusher hverandre litt ekstra og jeg endte med å jogge lengre enn jeg har gjort på lenge, så er selvfølgelig kjempe fornøyd med det. Senere ble det avslapping og selvfølgelig hjemmelaget pizza si alltid er godt. Om ikke så lange til så blir det vel leggetid før det blir en treningsøkt i morgen også, satser jeg på. Men nå tilbake til å se family guy.

Glitter

  Date: 12.10.2015 | Time: 10:43

Fant min søte glitter topp. Utrolig søt og måtte bare ha den på igår. Nå slapper jeg bare av og venter på at klokka skal bli minst 3. Ha en fin dag!

Endelig litt trening

  Date: 07.10.2015 | Time: 13:58

Endelig etter ca en måned har jeg fått meg inn på treningssenteret igjen. Medina skulle bort dit og jeg var endelig i bedre form og han meg på. Så trening etterfulgt av knekkebrød og smoothie var nam! Og selvfølgelig ville lille jeg fyre i ovnen og stresset litt til jeg kom på jeg ikke hadde brukt tennvæske som selvfølgelig lå rett på sia meg. Nå ligger jeg og ser på hart of Dixie men jeg venter på at jeg skal på jobb.

Endelig i garderoben min

  Date: 02.10.2015 | Time: 23:56

Etter så sykt mange år jeg har lett etter de perfekte lange sko fant jeg de for 1-2 år siden men hadde ikke råd den gangen. Nå endelig har jeg fått kjøpt de ettersom de faktisk solgte de i år også. Er så sykt glad for det. Nå som det er helg skal jeg springe rundt i dem heletia. De er så sykt gode å gå i.

hits