My christmas presents

  Date: 27.12.2014 | Time: 21:32

Veldig glad for jula i år. Alle som var med å feire, den gode maten som ble laget og en utrolig koselig kveld. Åpne pakkene er alltid morsomt. Folk tuller, smiler og alltid spennende å se hva både man selv og de andre får. Gleder meg allerede til neste år. Har fått mye spennende gaver og penger som jeg allerede har handlet for. Trengte noe til å holde meg varm så det har jeg handlet selv idag, ellers er jeg kjempe glad for gavene jeg har fått og gleder meg til å få brukt alt.
Christmas

  Date: 25.12.2014 | Time: 01:35


Kom denne utrolig fin kjolen her. 

Etter en vellykket kveld med familien sitter jeg nå hjemme og slapper av. Først kjørte vi bort i snøen som de fleste fortalte meg ikke kom til å komme til jul, men jeg enda beholdt håpet. Får mer julestemning med snø så ja. Så var det ikke lenge etter vi kom inn døra at resten kom og vi var klare for middag. Pinnekjøtt ble det på oss i år, noe som jeg selvfølgelig var fornøyd med. Så var det dessert og pakker. Forventet ikke så mange gaver som jeg fikk noe som var litt spennende. Var utrolig koselig å være så mange i familien samlet, gir meg ekstra juleglede. Håper alle har hatt en like vellykket jul som meg!

 

Last few days

  Date: 19.12.2014 | Time: 07:49

De siste dagene har vert skikkelig lange for min del, og nå idag har det blitt å våkne tidelig før den lange dagen fortsetter. Så får nok begynne å blogge litt mer fast og oftere igjen allerede i morgen. Ellers håper jeg alle gleder seg til jul og koser seg masse! 

I love bags

  Date: 15.12.2014 | Time: 20:11

Jeg har fått helt sansen for vesker, store små og i mange farger. Det er det lille ekstra som man har når man kler seg opp, samtidig som det er nyttig med alt man skal ha med seg. Før kjøpte jeg alltid svart, det var så vanlig, men så ville jeg prøve noe nytt. Så kjøpte jeg en veske med en skikkelig farge, så ja man så meg utrolig godt når man kjørte forbi. Siden den gang har jeg bare elsket vesker med farger, lyse, litt mørke og de som man virkelig ser. Synes flere skulle gått med farger, både på veska og på klærne. Her er noen godbiter jeg fant på Internett.

 

In the leather jacket

  Date: 14.12.2014 | Time: 19:31

Idag føler jeg ikke at det er søndag. Det er litt godt selv om jeg vet det er mandag i morgen og at jeg må opp tidelig. Slappe søndager uten noe å gjøre er med på å gjøre dagen lang og kjedelig. Du venter egentlig bare på neste dag. Men idag var det jo 4 timer på jobb, ettersom det er desember, og julehandel. Ellers har jeg ikke gått slik idag, men var noen gamle bilder, som jeg ikke har fått lagt ut.

Halvgrove rundstykker

  Date: 13.12.2014 | Time: 17:00

Ingredienser: (Oppskrift hentet herifra)
6 dl vann
250 g cottage cheesse
1 egg
1 dl havregryn
6 dl samalt hvete
ca 8-9 dl hvetemel
1 pk tørrgjær
1 ts salt
1 ss idun luftige bakst (kan sløyfes)
75 g romtemperert smør i terninger
1 egg til pensling

Fremgangsmåte:
1. Varm vannet fingervarm. Ha i cottage cheese og egg og bland godt.

2. Bland alt det tørre i en bolle, men la litt av hvetemelet være igjen.

Ha det våte i det tørre og kna det til en fast og fin deig. Ha i romtemperert smør og la kjøkkenmaskinen elte smøret inn i deigen. Deigen skal nå være så fast at den slipper taket fra bakebollen. Dersom den fortsatt klistrer seg fast, kan du med fordel ha i litt mer mel. Elt deigen på lav hatighet i ca 15 minutter.

4. Dekk til deigen og la den heve ca 1 time på et lunt sted.

5. Kna deigen og del den opp i ca 25 like store deler. Rull ut rundstykker og legg de tett (ca 1 cm mellomrom) i en ildfast form/stekebrett.

6. Dekk rundstykkene med kjøkkenhåndkle og la de etterheve ca 1 time, til dobbel størrelse. 

7. pensle rundstykkene med egg.

8. Forvarm stekeovnen til ca 200c. Stek rundtykkene midt i ovnen i ca 20 minutter. 

Nå hadde vi egentlig dårlig tid og ikke en kjøkkenmaskin. Så vi smeltet smøret, hadde det sammen med det våte. Og hevet bare hele deigen i neste en time, en gang men på en varm plass. 

 
 

 

The feeling after

  Date: 13.12.2014 | Time: 12:00

Kjenner det enda i beina etter treningen på onsdag. Får endelig pushet meg litt ekstra. Merker det har vert gått for meg og ikke minst gøy når jeg føler jeg får mer å mer energi til å gi mer enn gangen før. Flere som trener og har noen tips, bare skriv i kommentarfeltet.

Black & White

  Date: 10.12.2014 | Time: 16:24

For ett vær det har vert idag, skulle åpne døra den ene gangen og trodde den var låst. Det viste seg at det var vinden som var så sterk at jeg ikke fikk den opp med en gang. Så dermed blir det en inne dag, sitter med en slik genserjakke, utrolig god og varm. Håper været roer seg i mellom tiden. Ellers som dere ser på bildet har jeg virkelig blitt glad i dette antrekket. Buksa er behagelig og med en enkel genser for varmen. Alltid greit og handle med mamma som finner mye fint jeg kan ha på meg når vi handler. 

Back to the gym

  Date: 09.12.2014 | Time: 16:51

Blitt flinkere til å trene ett par dager i uka igjen. Føler jeg får mer energi etter å ha trent, blir rett å slett gira. Merker allerede forskjell etter noen uker, og det inspirerer til å spise litt bedre også, noe som er bra for kroppen. Har merket at treningen har hjulpet med på både konsentrasjon og ellers når jeg skal lære ting. Så det blir noe å fortsette med. Flere som trener? Hjemme eller på treningsstudio?


Var litt flau av å bli tatt bilde av når jeg er på trening, hehe

Christmas list - Body Care

  Date: 08.12.2014 | Time: 19:03

Jul, jul, jul. Hver gang jeg tar meg en tur i butikker er det alltid noe som fanger mitt øye, nye ting å prøve og nye produkter man gjerne vil ha med seg hjem. Har vert heldig og fått med meg prøver hjem før jeg kjøper dem, noe som har gjort julegave listen min ekstra lang i år. For dere som enda er usikre så kommer jeg med noen tips på bildet her under. Alt er fra Vita ettersom jeg har tatt meg turen i butikken og sett. Ingenting sponset, men mener selv de selger så mye bra. Så her er litt av min liste:
Let it shine in the dark

  Date: 03.12.2014 | Time: 19:18

Fikk meg noe nytt idag. Heldige meg, ble med på en handletur ettersom så mange skulle og planen idag ble avlyst. Fikk meg ett par nye sko og noe for håret. Så håper på at det blir litt blondere. Så får vi se da. Så det blir både lysere hår og søte lyse sko som skal lyse opp min kalde og mørke vinter. Ellers er det iskaldt på dette rommet akkurat nå, så jeg får springe og varme meg. Men hva synes dere om skoene?
1st of December

  Date: 01.12.2014 | Time: 17:47

Så det er endelig første desember og det er ikke lenge til julaften. Været blir kaldere og det er på tide å finne fram de ekstra gode og varme klærne og drikke kakao og spise marshmallows. Håper selvfølgelig på snø både på julaften og nyttårsaften men ellers kan det holde seg litt varmt i været for min del, tihi.
hits