Endelig i garderoben min

  Date: 02.10.2015 | Time: 23:56

Etter så sykt mange år jeg har lett etter de perfekte lange sko fant jeg de for 1-2 år siden men hadde ikke råd den gangen. Nå endelig har jeg fått kjøpt de ettersom de faktisk solgte de i år også. Er så sykt glad for det. Nå som det er helg skal jeg springe rundt i dem heletia. De er så sykt gode å gå i.

New makeup

  Date: 31.05.2015 | Time: 19:30

Så jeg hadde bestemt meg for at nå trengte jeg akkurat det jeg har kjøpt her. På det første bildet har du jo contour kit fra smashbox. Jeg så først en annen som har blitt pratet så utrolig mye om på youtube. Den var desverre utsolgt. Så ble jeg anbefalt denne fra smashbox. Og siden jeg allerede er en fan av smashbox sine produkter så tenkte jeg ok. Da børsten fulgte med ble jeg enda gladere. Trengte det og så fikk jeg en liten gratis, happy day!

Neste er jo etter at ei venninne har pratet så mye om inglot så måtte jeg bort. Så på nettet etter produkter og tenkte jeg måtte lage eget. Velge ut farger jeg selv vil ha og kommer til å bruke. Så matte naturlige trengte jeg ettersom alt jeg har nå er glitter i fargene jeg liker. Så var det blå og lilla som jeg kan da blende inn for å få litt farge men ikke overdrevet. Og velge ut litt selv anbefaler jeg og jeg er kjempe fornøyd med resultatet. Bilder med sminken på kommer snart.

Prøvd disse før? Hva mener dere? 

New in

  Date: 17.02.2015 | Time: 19:42

Idag fikk jeg handlet litt. Så da ble det det jeg trengte mest. Farge selvfølgelig, ettersom prosjekt blond ikke har gått som planlagt. Selv om den fargen på håret ser utrolig mørk ut. (Håper det blir litt bedre når det tørker helt. Noe det pleier). Noe jeg har manglet alt for lenge er mørk leppestift. Så da ble det to som passer fint når jeg skal prøve ut forskjellig til bloggen. Og til slutt de kjære neglelakken jeg synes har en helt nydelig farge. Noe som var vanskelig å få fram i dette bildet. Den er typisk lyse lilla, helt nydelig!

New makeup brushes

  Date: 01.02.2015 | Time: 12:34

Kjøpte jeg to nye ting. Ene er den svampen som jeg har lett etter litt lenge. Har jo funnet denne på nett og langt unna men liker å gå i butikken for å handle og tar ikke alltid en lang tur for å handle inn en ting. Så da jeg fant det ble jeg super glad. Den andre børsten er jo egentlig til foundation, og litt mer kompakt enn jeg trengte. Får prøve å se hvordan det går når jeg prøver den idag. Flere som har prøvd disse eller andre fra real techniques?

With all those rings

  Date: 09.01.2015 | Time: 13:15

Tiden går og jeg en koselig kveld er i vente. Skal ha middag og film kveld med noen venner og kjæresten. Gleder meg masse til det. Imellomtiden nå slapper jeg av inne ettersom det har kommet snø inatt. Snø og regn er ikke den beste kombinasjonen etter min mening. Så jeg håper snart på vår og sol. Selv om min kjære vinterjakke er på vei bort i posten som jeg har gledet meg til utrolig lenge nå. Men nå er det jo fredag og det skal nytes. Ha en fin helg alle sammen!

My christmas presents

  Date: 27.12.2014 | Time: 21:32

Veldig glad for jula i år. Alle som var med å feire, den gode maten som ble laget og en utrolig koselig kveld. Åpne pakkene er alltid morsomt. Folk tuller, smiler og alltid spennende å se hva både man selv og de andre får. Gleder meg allerede til neste år. Har fått mye spennende gaver og penger som jeg allerede har handlet for. Trengte noe til å holde meg varm så det har jeg handlet selv idag, ellers er jeg kjempe glad for gavene jeg har fått og gleder meg til å få brukt alt.
Let it shine in the dark

  Date: 03.12.2014 | Time: 19:18

Fikk meg noe nytt idag. Heldige meg, ble med på en handletur ettersom så mange skulle og planen idag ble avlyst. Fikk meg ett par nye sko og noe for håret. Så håper på at det blir litt blondere. Så får vi se da. Så det blir både lysere hår og søte lyse sko som skal lyse opp min kalde og mørke vinter. Ellers er det iskaldt på dette rommet akkurat nå, så jeg får springe og varme meg. Men hva synes dere om skoene?
Pakke i posten!!

  Date: 05.10.2014 | Time: 21:00

Wii fikk denne for noen dager siden, men vert så opptatt med ting. Enda superglad for at jeg endelig har fått den. Gleder meg til å prøve den ut. Ikke minst ble jeg glad at jeg fikk med meg primeren og noe jeg ikke var klar over at jeg fikk i denne selv om jeg vet man ofte får det fra dem. Lykke hvertfall!


Nye sandaler

  Date: 15.08.2014 | Time: 12:57

På jobb har vi noen utrolig søte sandaler. Jeg hadde ett godt øye til noen, men var usikker på om jeg skulle velge svart eller hvit. Da jeg vet på jobb igår kom jeg på hvordan de hvite passer antrekket jeg hadde på meg. Supert tenkte jeg, da ble det lettere å velge. (Antrekket jeg hadde da)
Something new

  Date: 15.07.2014 | Time: 22:48

Etter mange mange timer på jobb så sitter jeg endelig hjemme i den gode sofaen og ser på TLC. Er utrolig sliten i beina og har ikke lyst å ta ett eneste skritt på gulvet. Akkurat nå skulle jeg ønske jeg kunne fly, haha. Nå er jeg tydeligvis helt med i tven så får ønske dere andre en god kveld!

Og er er dekselet jeg har skaffet, det er så meg, haha!

Innkjøp fra Kristiansand

  Date: 30.06.2014 | Time: 23:33

Etter jobb ble det rett bort til Kr.sand med en venn. Det ble først pizza ettersom begge ble veldig sultne. Det var desverre ikke mye vi orket før vi sprang videre for å handle. Begge fikk en del og jeg er kjempe fornøyd. Trøtt er jeg nå, så klar for å legge meg og imorgen er det enda mer jobb.

Hva synes dere?

Just the way I like it

  Date: 03.06.2014 | Time: 20:27

Så endelig er masse arbeid unna gjort. Kom hjem for noen minutter siden nå og er vi klare for å åpne butikken i morgen. Gleder meg utrolig! Jeg ville jo ha gått crazy hadde det ikke vert for at jeg ikke har råd til å kjøpe ALLE skoene, veskene og beltene jeg har lyst på. Kjøpte selvfølgelig to par sko og ei veske som jeg likte best og kommer til å ende opp med mye fint gjennom årene. Butikken heter forresten "Adelin Fashion" og er i hjembyen min Lyngdal.
Perfekte armbånd

  Date: 15.05.2014 | Time: 22:06

Koselig dag idag. Våknet og ble egentlig ikke så god tid før jeg ble med mamma på butikken. Etter var jeg flink og begynte rydde rommet. Tiden gikk fort så fikk i meg en pizza før jeg begynte å rydde videre men da var det plutselig familie bursdag. Søskenbarnet mitt fyller år! Så koselig å sitte og spise litt muffins, haha. Så selvfølgelig når jeg da var i bursdag fikk jeg armbåndene jeg bestilte, 100kr pr sett. Super happy!


Perfekte eller hva?

In new jeans

  Date: 09.04.2014 | Time: 22:22

Idag fikk jeg kjøpt meg noen nye jeans, våren og sommer er på vei. Det betyr bare en ting, LYSE JEANS. Haha, fant noen kjempe gode så er super fornøyd. Jeg håper jeg ikke er den eneste og høres rar ut men når du får noen klær, sko eller lignende som jeg er kjempe fornøyd med kommer bare det gode humøret! Haha, jaja godt at klær kan gjøre noe med humøret og derfor går alt for mange i mørke og triste klær... Satser på masse farger i sommer!


Haha, så kort jeg ser ut! Spessielt på de siste bildene her..

Got myself an Iphone

  Date: 14.03.2014 | Time: 16:51

Som dere kanskje har sett på de siste bildene så står jeg med en Iphone. Stakk å kjøpte meg en og er kjempe fornøyd. Rettere sakt, helt avhengig. Haha! Kjøpte meg IPhone 5C i fargen blå. Ikke minstblir det nokk lettere å blogge litt ekstra når jeg springer rundt med den.


Flere som har denne? 

Buy what u want

  Date: 05.03.2014 | Time: 18:55

Sett på disse produktene ALT for lenge nå, så da tenkte jeg bare: Sandra KJØP de da!! So I did. Jeg er kjempe fornøyd med at jeg gjorde det. Den scruben nede til høyre lukter fantastisk og er akkuratt slik jeg liker det. Kommer nokk mer om pruduktene senere.

Been looking at these products for WAY to long, so I though: Sandra BUY them already!! So I did. I'm happy I did. The scrub at the bottum picture to the right smells amazing and is exactly how I like it. More about the products later.

Needed a little shopping

  Date: 23.02.2014 | Time: 17:26Hallo Kristiansand! Ble shopping på lørdag på new yorker og urban, kom hjem kjempe fornøyd. Ikke minst har jeg kost meg på hyttetur i helgen med koselige folk.

Hello Kristiansand! On saturday I went shopping in the stores new yorker and urban, came home happy. And had lots of fun on a cabin trip this weekened, with fun people. 

Conquer the world

  Date: 21.02.2014 | Time: 16:56

...In the right shoes!

Vel vel, jeg finner noe nytt å fint oftere og oftere føler jeg. Det må være på grunn av våren kanskje? Ellers må jeg bare springe, jeg har full helg! Ellers bare gleder jeg meg til å springe fornøyd rundt i disse skoene!

Well, well. I find something new more and more often these days I feel. Must be the spring time, maybe? But I have to run, full weekend! And I just can not wait to run in this shoes!

Spontan shopping

  Date: 08.02.2014 | Time: 17:20

Igår fant jeg ut at jeg skulle til Kr.sand, hadde pratet så vidt om det. Det ble til at jeg måtte finne busstider i pausen og hoppe på bussen for å bli hentet i byen. Så ble det å springe rundt på senteret! Jeg fant ikke alt jeg hadde lyst på men jeg fikk det jeg trengte. Så kom hjem kjempe fornøyd. Sekken - accessorize & lommebok - cmyk.

Yesterday I found out that I was going to Kr.sand, had talked so far about it. That was why I had to find the bus schedules during the break and jump on the bus to be picked up in town. Then it was to run around the mall! I did not find anything I wanted on but I got what I needed. Then came home very happy. Sack - accessorize & Wallet - cmyk.

Bad weather

  Date: 25.01.2014 | Time: 16:03

Da har jeg faktisk brukt tid på å gå i 30-35 min for å komme meg bort til en klesbutikk. Det snør og måtte gå i motvind. Da jeg ikke fant noe spessielt i den første butikken ble jeg skuffet. Skulle ha meg en ny topp eller kjole. Så til slutt fant jeg heldigvis. Så da ble det noe nytt på meg idag også. Viser toppen en annen gang. Ha en fin lørdag folkens!

For my ipad

  Date: 24.01.2014 | Time: 16:05

Endelig fikk jeg noe beskyttelse på min kjære ipad. Eg kjempe fornøyd og nå kan jeg dra den med meg rundt over alt. I morgen blir det enda mer shopping på meg, haha gleder meg. Idag skal jeg vel ta meg en tur ut, det er jo altså helg nå! Litt senere kommer bildet med leppestiften på til dere som ville se. Ellers ønsker jeg dere en god helg.

I just love this

  Date: 22.01.2014 | Time: 17:52


Genser - Storm

For en dag! Har kost meg fram til nå hvertfall. Morgenen var ikke den beste, jeg har sååå utrolig mye jeg tenker på, men etterhvert gikk det litt bort og jeg har sluppet av med alt. Så bestemte jeg meg jo for endelig å kjøpe denne herlige genseren fra Moods og Norway, tøyet er bare så mykt og elsker at det er sånn knapper istede for glidlås! Dette satt jo da ett større smil på munnen, nå skal jeg forsette å slappe av før jeg skal videre på filmkveld, ha en fortsatt fin dag folkens!

New in

  Date: 11.01.2014 | Time: 15:31

Idag har jeg bare vert på jobb til nå. Det har vert koselig som alltid, og mot slutten kom min venninne og handlet litt. Viste henne en bukse jeg er kjempe fornøyd med og den likte hun også. Ellers sitter jeg nå på rompa hjemme og ser tv, slapper av før hun kommer på besøk og vi idag skal ha taco! Ja, jeg gleder meg! Så var mamma så snill å kjøpte to nye klær til meg igår.

Begge toppene fra Storm i Lyngdal, og den øverste har mørkeblå striper.
Hello shoes!

  Date: 04.01.2014 | Time: 22:20

Har seriøst vert på hjemreise i 9 timer. Så godt å slappe av hjemme nå, men ja jeg savner kjæresten min allerede... Heldigvis var han søtt nok som alltid til å våkne opp for å si hade før jeg må gå, ettersom det alltid blir tideligere enn vi vanligvis står opp. 2014, help me! Håper å få meg jobb i nærheten slik at jeg kan flytte inn med han. Å vokse opp har tydeligvis vert bitelitt vanskeligere enn jeg hadde trodd.

Ellers var jeg innom cubus på fredag, tror jeg? For jeg fant en genser, men ble skuffet å kjøpte ett smykke istedet. Og idag da jeg måtte sitte 2t 30min alene så jeg gikk litt rundt og fant H&M med store salgs plakater, så hvorfor ikke ta turen inn og bruke litt tid! Så fant jeg disse skoene, de er så like andre sko jeg har sett på og måtte dermed rett bort til kassa og ut med penger.

 

Ny lue for vinteren

  Date: 03.12.2013 | Time: 14:28

Føler jeg alltid er på jakt etter en lue, for de klør og jeg er kresen. Så ville jeg ha en med en dusk på toppen som jeg ikke alltid finner. Så da jeg var på min første jobbdag så jeg ei lue jeg hadde lyst på. Så idag gikk jeg inn på butikken Storm i lyngdal å kjøpte meg den! Nå har jeg ei lue i en del år framover.


Lue - moods of norway (Butikken Storm)

Feels like christmas!

  Date: 03.10.2013 | Time: 17:37

Jeg har endelig kommet hjem og ettersom mamma og stefaren min har vert i USA har jeg kommet hjem til masse nytt, gleder meg så til å bruke alt! Ellers har det vert utrolig deilig å komme hjem, møte mormor og morfar og hatt en god middag.

Ikke rart jeg føler det er julaften eller hva!

New in: Ray Ban

  Date: 10.09.2013 | Time: 15:53

Da gikk jeg ned til byen igjen alene. Det var egentlig litt herlig, en liten spaserstur i tillegg til at solen lyste frem etterhvert. Jeg gikk å så på visse ting jeg har ønsket meg en stund og fikk handlet to ting, den ene er jo solbrillene dere får se her, sett på dem ett par ganger men har ventet på en annen størrelse som da endelig har kommet. Så da ble det handel på meg idag!

 

Trenings innkjøp

  Date: 27.08.2013 | Time: 18:48

Skal jo bli flinkere til å trene, men likevel hadde jeg aldri i verden trodd at jeg skulle kjøpe treningstøy. Haha, merkelig å tenke på. Ble noen raske dårlige bilder ettersom jeg snart skal ut å prøve det nå... Er hvertfall fornøyd til nå!

Begge er fra H&M, Den første - 249,- / Shortsen - 179,-

Party with the blackberry's

  Date: 27.08.2013 | Time: 17:17

Ny plass, ny skole og ny mobil. Elsker denne mobilen rett å slett. Har ville hatt en slik i flere år nå og da jeg fikk vite at de kunne skaffe til meg ble jeg kjempe glad. Ble lett vant med hvordan den fungerte noe som jeg ikke hadde trodd med en gang. Jeg var faktisk så glad da jeg fikk mobilen at etter jeg betalte gikk jeg rett ut med mobilen. Noe som vil si at jeg glemte esken som hadde laderen og min gamle mobil, snakk om lykkelig?

For de som kanskje lurer, ja det går ann å laste ned app'r men ikke de alle vil ha som snapchat, instagram osv. Vet ikke om det forandrer seg i framtiden, men like greit egentlig for min del...

Just shopping

  Date: 25.08.2013 | Time: 14:17

Handlet jo med Benedikte igår, og om ikke så lenge til drar hun... Da blir det litt skolearbeid før kvelden idag og deretter er det jo mandag og skole, men først skal vi ned til byen å spise mat den siste tiden før hun drar.Så her er innkjøpet fra igår:

Så var jeg heldig og fikk en rose!

Så får alle ha en fin dag videre.

hits