New favorite eyeliner

  Date: 26.05.2015 | Time: 15:02

Har hatt denne en stund og lenge tilbake så fikk jeg det ikke til i det hele tatt. Så tenkte jeg at jeg skulle prøve igjen her i sist uke og plutselig så gikk det utrolig bra. Og en av de lettere påførte eyelinerne jeg har, så plutselig en favoritt.

 Hva er deres favoritt?

St. Moriz - Self tan

  Date: 01.05.2015 | Time: 14:49Kjøp ny selv bruning for å få noe bedre og som lager mindre/ingen streker. Så kjøpte jeg disse to altså selv bruning mousse og en sånn påførings svamp. Det ble utrolig bra og ikke minst kostet selv bruningen ikke mer enn rett over 100 kr. Kjempe fornøyd med resultatet. Mindre stress for meg å sitte i sola jeg som bor i lille Norge. Kommer nok med før og etter senere, men er ihvertfall kjempefornøyd.


Flere som har prøvd? Meninger?

Lipstick - Summer color

  Date: 24.04.2015 | Time: 23:40

Sommeren nærmer seg og da er det fint med litt lys sminke og ikke minst leppestift. Har en favoritt akkurat nå som er lys og fin, kommer til å handle flere etterhvert. Har for det meste mørke farger nå så da måtte jeg med dele den ene lyse som er litt rosa og en smule oransje. Den er super søt på og får litt vår og sommer følelse med den. Den er litt lysere på ekte enn på bildene som ble tatt i mørket. Den er fra Viva la diva og heter red night.Hva synes dere?
Tips til leppestift med fine sommerfarger? 

Amazing sunshine

  Date: 21.04.2015 | Time: 12:44

For noen herlige dager det har vert. Mye sol og jeg har fått mye tid til å slappe av ute. Ikke at jeg blir noe spesielt fort brun men jeg prøver. Sittet ute i flere timer som de egentlig sier man ikke skal i begynnelsen av solingen, men men. Så jeg har lest/pugget på ord, ettersom jeg prøver å lære ett nytt språk, mens jeg slapper av i solvarmen. Her jeg bor sier min mobil 13 grader akkurat nå og bilen sier noen grader mer, så det er ihvertfall varmt ute. Så da har jeg med meg mine to "bestevenner", altså solkrem og after sun. De har jeg med meg ut hele tiden og smører. Prøver å ikke bli alt for rød akkurat selv om jeg alltid blir det, så litt skygge sitting blir det også.

"Mine bestevenner" blir brukt så mye at jeg håper det ikke blir for galt. Har ikke helt fått med meg om man kan bruke for mye fuktighetskrem. Noen som vet? De lukter i ihvertfall utrolig godt og huden føles mye bedre. Om noen ikke vet helt hva de skal bruke i år så anbefaler jeg disse her!


Noen andre som bruker disse her to? Eller samme merket?

Fake tan

  Date: 15.04.2015 | Time: 13:10

Er en av dem som ikke blir noe spesielt brun gjennom sommeren. Skulle nesten vert en måned i syden hvert år for å forandre på det. Desverre blir det ikke slik og derfor har jeg prøvd litt selvbruning. Den ene jeg brukte for mange år siden lagde jeg hvertfall mange streker med og ikke minst feilen med å ta det i fjeset... Jeg så ut til å ha rynker. Nå har jeg da lært av dette og funnet en som passer for meg. Jeg har planer om å prøve andre og vise hvordan det går.

Den lukter litt spessielt og sterkt en god stund, men verken utrolig godt eller utrolig vondt. Ellers er den utrolig lett å påføre ettersom den er som en fuktighetskrem. Så er det jo som alle andre at du må huske ha like mye over alt. Den tar litt tid til å tørke inn, men det gjør vel alt. Så om du vil ha det mørkere er det jo bare å påføre mer igjen.


Ikke akkurat den fineste magen. Men bildene av armen før og etter ble utrolig dårlige... Så her ser dere forskjell. Fornøyd hvertfall! Er det andre som har prøvd denne? Meninger? Og tips til hva jeg bør prøve ut?

No more dry spots

  Date: 13.03.2015 | Time: 22:41

Denne står at er for hud som har olje og noe jeg ikke helt forsto. Likevel har jeg i mange år slitt med at jeg er tørr rundt brynene og på nesa. Etter å ha lett lenge og fått masse tips om krem for tørr hud har ingenting funket, til nå. Så jeg prøvde denne, og for meg funker den perfekt til min tørre hud. Lukter godt og ikke minst søt pakke. 
Liquid Flora - Creme foundadion

  Date: 12.02.2015 | Time: 16:00

Ettersom jeg synes det er vanskelig å finne rette farge foundation når vinteren kommer og jeg blir lysere i huden igjen ble jeg super glad når mamma spurte om jeg ville prøve denne og den passet helt perfekt. Den er utrolig lett å påføre og ikke minst dekker utrolig bra som dere kan se på de to neste bildene. 

d

Noen andre som har prøvd denne?

hits